Κρήτη: Οδηγούσε «τύφλα» στο μεθύσι παρασύροντας τρία αυτοκίνητα – Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα

0
25

Σταμάτησε μόνο όταν ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο που οδηγούσε

Υπό την επήρεια μέθης οδηγούσε το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο 41χρονος οδηγός, ο οποίος στη διάρκεια μιας τρελής πορείας με το αυτοκίνητό του προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε τρία οχήματα, δύο ΙΧ και ένα δίκυκλο.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 9:00 το βράδυ της Τετάρτης. Ο 41χρονος Ρομά ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ κινούνταν στην οδό Αρτεμισίας και μη μπορώντας να ελέγξει το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε δύο σταθμευμένα ΙΧ και σε ένα δίκυκλο προκαλώντας φθορές.

Στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο. Η τρελή πορεία τερματίστηκε μόνο όταν το όχημά του ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης από τις αλλεπάλληλες συγκρούσεις.

Ο 41χρονος υποβλήθηκε από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο σε έλεγχο αλκοτέστ και όπως αποδείχθηκε η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει ήταν μεγάλη.

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν διαπίστωσαν ότι ήταν υπότροπος καθώς το δίπλωμα οδήγησης του είχε αφαιρεθεί λόγω επανειλημμένων παραβάσεων για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Πηγή: skai.gr