Κραυγή αγωνίας από τον πρώην: Η Λίσα Μαρί Πρίσλει βγάζει όπλο μπροστά στα παιδιά

0
274

Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκεται η Λίσα Μαρί Πρίσλει, μητέρα του Μπέντζαμιν Κίο Πρίσλει o οποίος έδωσε τέρμα στην ζωή του στις 12 Ιουλίου. Ο πρώην σύζυγός της ανησυχεί ιδιαίτερα για τις δίδυμες κόρες τους και ζητάει την κηδεμονία τους.

O Μάικλ Λόκγουντ όπως αναφέρει η Daily Mail ζήτησε την επιμέλεια των δύο 11χρονων κοριτσιών αφού φοβάται ότι η πρώην σύζυγός του μπορεί να κυλήσει και πάλι στα ναρκωτικά και το αλκοόλ μετά την αυτοκτονία του γιού της. Εκπρόσωπός της είχε αναφέρει ότι μετά τον θάνατο του γιού της ήταν κλεισμένοι για μέρες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

Στην αίτησή του αναφέρει ότι «τα παιδιά μου είχαν πει πως κυκλοφορούσε με όπλο στο χέρι το 2017. Υπάρχει τουλάχιστον ένα όπλο στο σπίτι της και δεν είναι ξεκάθαρο αν οι κόρες μου θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε αυτό. Γι’ αυτό είναι σημαντικά μεγάλο το ρίσκο, για την ασφάλεια των παιδιών και ζητώ το 100% της κηδεμονίας τους σε αυτή τη χρονική στιγμή. Υπάρχει κίνδυνος πως τα παιδιά μπορεί να επιχειρήσουν το ίδιο υπό την σκιά της αυτοκτονίας του αδερφού τους»

Οι δύο ήταν παντρεμένοι για 10 χρόνια από το 2006 και απέκτησαν τις δίδυμες κόρες του.

Πηγή: must

Πηγή: skai.gr