Κως: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης – Στο νησί κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών

0
23

Αστυνομικοί της σήμανσης έχουν συλλέξει DNA από το δωμάτιο της κοπέλας και το δωμάτιο του  32χρονου Μπαγκλαντεσιανού ώστε να φανεί αν λέει αλήθεια ο συλληφθείς πως την πήγε σπίτι του.

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός 

Με την πτήση των 16:00 μεταβαίνουν από Αθήνα στη Κω άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια -Πατρίτσια από την Πολωνία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 12 Ιουνίου το βράδυ στην Κω, στο νησί οπού εργαζόταν.

Από την αστυνομία εστάλη αίτημα προς τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, ώστε να δοθούν τα στίγματα  του κινητού της 27χρονης, αλλά και να διαπιστωθεί αν οι ώρες που κατέθεσε ο σύντροφος της πως είχαν επικοινωνία είναι ακριβής.

Ακόμη, αστυνομικοί της σήμανσης έχουν συλλέξει DNA από το δωμάτιο της κοπέλας και το δωμάτιο του  32χρονου Μπαγκλαντεσιανού ώστε να φανεί αν λέει αλήθεια ο συλληφθείς πως την πήγε σπίτι του.

Ένα νέο στοιχείο που εξετάζει η Ασφάλεια είναι πως η 27χρονη συνάντησε τον συλληφθέντα για να προμηθευτεί χασίς, αυτός στην κατάσταση που ήταν την μετέφερε σπίτι του και συνευρέθη ερωτικά μαζί της. 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr