Κόντρα ΝΔ – ΜέΡΑ25 για τη Μαρία Απατζίδη – Με μπλούζα που έγραφε «57 νεκροί, 156 υποκριτές» η βουλευτής του αριστερού κόμματος

0
15

ΝΔ: «Μια ακόμη επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού – ΜέΡΑ 25: «Μια μπλούζα με ένα μήνυμα διαμαρτυρίας χαρακτηρίζεται επικίνδυνη και χυδαία πράξη»

Αντιπαράθεση Νέας Δημοκρατίας και ΜέΡΑ 25 σημειώθηκε την Τρίτη, μετά την εμφάνιση της βουλευτού του κόμματος της Αριστεράς Μαρία Απατζίδη στο βήμα της Βουλής με μπλούζα για τα Τέμπη που έγραφε «57 νεκροί, 156 υποκριτές». 

«Επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού»

«Τη στιγμή που οι πολίτες ζητούν από όλους σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια, κάποιοι συνεχίζουν να εργαλειοποιούν το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών για μικροπολιτικές σκοπιμότητες» σχολίασε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ. 

Όπως σημειώνει το κυβερνών κόμμα, «η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη που πριν από δύο εβδομάδες είχε αποκαλέσει την Κυβέρνηση «δολοφόνο», ανέβηκε σήμερα στο Βήμα της Βουλής φορώντας μπλούζα που έγραφε «57 νεκροί, 156 υποκριτές». Πρόκειται για μια ακόμη επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού, που δεν έχει καμία θέση στον ναό της Δημοκρατίας μας. Καλούμε τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 να καταδικάσει έμπρακτα τις συγκεκριμένες ενέργειες, όπως οφείλουν να κάνουν και όλα τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου».

«Μια μπλούζα με ένα μήνυμα διαμαρτυρίας»

«Μια μπλούζα με ένα μήνυμα διαμαρτυρίας (πολύ πιο ήπιο από όσα λέει ο κόσμος εκεί έξω) χαρακτηρίζεται επικίνδυνη και χυδαία πράξη εκφασισμού από το Γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος!» απάντησε το ΜέΡΑ 25.

«Να πληροφορήσουμε τη Νέα Δημοκρατία για κάποιες αληθινά επικίνδυνες, χυδαίες και απαράδεκτες πράξεις εκφασισμού:

  • Η αγνόηση των προειδοποιήσεων των εργαζομένων από τους διοικητές ΟΣΕ και Hellenic Train.
  • Η αγνόηση των προειδοποιήσεων των βουλευτών του ΜέΡΑ25 από τον αρμόδιο Υπουργό.
  • Η ωμή καταστολή των διαδηλώσεων του λαού από τον Υπουργό ΠροΠο.
  • Η προσπάθεια των κυβερνητικών παραγόντων να κάνουν το άσπρο μαύρο και να μας πείσουν ότι όλα λειτουργούσαν στην εντέλεια και ευθύνη για το έγκλημα στα Τέμπη έχει μόνο ένας σταθμάρχης.

«Αν ο χαρακτηρισμός «υποκριτές» ενοχλεί τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας υπάρχει τρόπος να τον αποσύρουμε: να καταψηφίσουν την εγκληματική κυβέρνηση και να απαιτήσουν μαζί με το λαό τη λογοδοσία των πραγματικά υπεύθυνων για την τραγωδία» καταλήγει το ΜέΡΑ 25.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr