Κόνιτσα: Νεκρή 59χρονη που καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό της

0
36

Η 59χρονη είχε παρκάρει το όχημά της σε κατηφορικό δρόμο χωρίς χειρόφρενο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να καταπλακωθεί στην προσπάθειά της να το σταματήσει

Στις συνθήκες θανάτου της 59χρονης γυναίκας, η οποία φέρεται να παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο της, στo χωριό Πάδες της Κόνιτσας, αναμένεται να ρίξει φως η αυτοψία του ιατροδικαστή.

Οι αστυνομικοί την εντόπισαν νεκρή το πρωί, κοντά στο αυτοκίνητο της, σε έναν κατηφορικό δρόμο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η 59χρονη είχε παρκάρει το όχημά της στον συγκεκριμένο δρόμο χωρίς χειρόφρενο, το όχημα άρχισε να κυλάει, η 59χρονη προσπάθησε να το σταματήσει με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να καταπλακωθεί από το αυτοκίνητο. το αυτοκίνητο που δεν είχε τραβηγμένο χειρόφρενο την παρέσυρε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της κάτω από τις ρόδες του.

Η άτυχη γυναίκα ήταν από τη Σουηδία και διέμενε με τον Έλληνα σύζυγό της, στη Θεσσαλονίκη. Η 59χρονη είχε επισκεφθεί την περιοχή της Κόνιτσας, προκειμένου να παρακολουθήσει όπως είπε ο σύζυγός της στους αστυνομικούς, φεστιβάλ βαλκανικής μουσικής το Σαββατοκύριακο.

Από χθες, δεν είχε καμία επικοινωνία μαζί της, ανησύχησε και δήλωσε εξαφάνιση στην Αστυνομία. Ακολούθησαν έρευνες από αστυνομικούς του Τμήματος Κόνιτσας, με αποτέλεσμα να την εντοπίσουν νεκρή στη θέση Αγία Μαρίνα του χωριού Πάδες.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr