Κολωνός: Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για βιασμό της 12χρονης – Διαφωνία για τον 36χρονο

0
73

Πρόκειται για τους τρεις που συνελήφθησαν τις προηγούμενες ημέρες, με την κατηγορία ότι συνευρέθηκαν με το παιδί, έναντι αμοιβής – Συνολικά έχουν οδηγηθεί στη φυλακή οι πέντε από τους έξι συλληφθέντες για την υπόθεση

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Την προφυλάκιση των δύο εκ των τριών κατηγορούμενων για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, διέταξε η ανακρίτρια, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας τους.

Για τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο του νοσοκομείου «Μεταξά» υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα και τις επόμενες μέρες θα αποφασίσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο για την ποινική του μεταχείριση.

Ο 36χρονος σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του είπε πως συναντήθηκε μια φορά με την ανήλικη, αλλά δεν ήρθε σε σεξουαλικη επαφή μαζί της.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του 36χρονου, το συμβούλιο θα αποφανθεί εντός πέντε ημερών και μέχρι τότε ο πελάτης του θα είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Πρόκειται για τους τρεις που συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα με την κατηγορία ότι συνευρέθηκαν με τη 12χρονη, έναντι αμοιβής.

Συνολικά έχουν προφυλακιστεί οι πέντε από τους έξι συλληφθέντες για την πολύκροτη αυτή υπόθεση και αναμένεται η απόφαση για τον έκτο.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr