Κίνα: Πανικός σε τρενάκι λούνα παρκ – Σταμάτησε ξαφνικά και έμεινε ανάποδα στον αέρα για 30 λεπτά (Βίντεο)

0
34

Το τρενάκι φαίνεται να κινείται προς την κορυφή, όταν ξαφνικά σταματάει προακαλώντας αναστάτωση και πανικό στους επιβάτες

Κόβει την ανάσα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από λούνα παρκ της επαρχίας Χεμπέι στην Κίνα όπου δείχνει τους επιβάτες από ένα τρενάκι να έχουν σταματήσει ανάποδα πάνω στην κατασκευή λόγω διακοπής ρεύματος. 

Το τρενάκι φαίνεται να κινείται προς την κορυφή, όταν ξαφνικά σταματάει προακαλώντας αναστάτωση και πανικό στους επιβάτες που εκείνη την στιγμή βρισκόντουσαν μέσα και είχαν ανέβει για να διασκεδάσουν. Ωστόσο, η διασκέδαση μετατράπηκε σε εφιάλτη αφού οι επιβάτες αναγκάστηκαν να μείνουν ανάποδα μέσα στο τρένο για περίπου 30 λεπτά στις 6 Ιουνίου.

Οι ειδικοί αποδίδουν τη διακοπή ρεύματος σε υπερφόρτωση του δικτύου λόγω καύσωνα.

Η Κίνα, σύμφωνα με την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία, βιώνει την πιο μακρά περίοδο υψηλών θερμοκρασιών από το 1961. Στην Τζιανγκσού, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, κάνει τόση ζέστη που η θερμοκρασία του οδοστρώματος φτάνει σε συγκεκριμένα σημεία τους 68 βαθμούς Κελσίου. Μάλιστα, οι τοπικές Αρχές έχουν προειδοποιήσει τους οδηγούς για τον κίνδυνο να σκάσουν ελαστικά οχημάτων.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr