Κικίλιας: Χρέος μας να ισχυροποιήσουμε και να προστατέψουμε την δημοκρατία μας

0
193

«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής φρόντισε να είναι τα θεμέλιά της πανίσχυρα και έδωσε οριστικά στην Πατρίδα το σωστό διεθνή προσανατολισμό», είπε ο κ. Κικίλιας.

Με διευρυμένη λίστα προσκεκλημένων και έντονη εκπροσώπηση από την Κοινωνία των Πολιτών θα πραγματοποιηθεί, απόψε στις 20:00, η δεξίωση για την 48η Επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.

«Η Δημοκρατία που θεμελιώθηκε μετά τη Χούντα είναι η ισχυρότερη και ποιοτικότερη που γνώρισε η Ελλάδα μετά την Επανάσταση του 1821», αναφέρει στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας με αφορμή τη σημερινή επέτειο.

«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής φρόντισε να είναι τα θεμέλιά της πανίσχυρα και έδωσε οριστικά στην Πατρίδα το σωστό διεθνή προσανατολισμό», προσθέτει ο κ. Κικίλιας, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με φωτογραφία της εποχής στην οποία απαθανατίζεται ο Κωνσταντίνος Καραμανλής να ορκίζεται Πρωθυπουργός της χώρας, τα ξημερώματα της 24ης Ιουλίου του 1974, από τον Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ.   

Σε δεύτερο tweet του ο Υπουργός Τουρισμού τονίζει ότι «χρέος μας προς όσους και όσες αγωνίστηκαν για την εδραίωση της Δημοκρατίας είναι να την ισχυροποιήσουμε ακόμα περισσότερο και να την προστατέψουμε. Για μια Ελλάδα Δυνατή, Περήφανη και Ασφαλή».

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr