Κεραμέως στον ΣΚΑΪ για Τράπεζα Θεμάτων: Αρρωστημένα μυαλά πίσω από την επίθεση- Θλιβερή η πολιτική εκμετάλλευση

0
24

Σχολίασε ως θλιβερό και αδιανότητο γεγονός το ότι αντί σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος να καταδικάσει την πρωτοφανή στα χρονικά επίθεση κάποιοι επιχείρησαν να αποκομίσουν πολιτικά ωφέλη.

Για αρρωστημένα μυαλά που σε κάθε περίπτωση απέτυχαν τους σκοπούς τους αφού στο σύστημα υπάρχουν οι απαραίτητες δικλείδες ασφαλείες που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθούν έστω και με κάποιες καθυστερήσεις και σύντομες αναβολές, οι εξετάσεις των μαθητών, έκανε λόγο μιλώντας στον ΣΚΑΙ 100.3  για την επίθεση στην Τράπεζα Θεμάτων η τέως Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Παράλληλα σχολίασε ως θλιβερό και αδιανότητο γεγονός το ότι αντί σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος να καταδικάσει την πρωτοφανή στα χρονικά επίθεση που στην πραγματικότητα στόχευε στα παιδιά και τον εκπαιδευτικό κόσμο της χώρας, κάποιοι επιχείρησαν να αποκομίσουν πολιτικά ωφέλη.

Συνοψίζοντας πως μια ανάλογο περιστατικό δεν έχει καταγραφεί ποτέ άλλοτε στα χρονικά της Ελλάδα, ανέφερε πως ενδεικτικά το σύστημα μόνο χθες δέχθηκε 165 εκατομμύρια χτυπήματα από 114 χώρες, αντιπαρέβαλε όμως πως η υπηρεσιακή κυβέρνηση ανταπεξήλθε καταφέρνοντας να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και να ολοκληρωθεί η διαδικασία των εξετάσεων.

Σε κάθε περίπτωση ξεκαθάρισε πως σε καμία των περιπτώσεων ο θεσμός των Πανελληνίων εξετάσεων, τόνισε πως είναι απολύτως ασφαλής και δεν θα μπορούσε σε καμία των περιπτώσεων να είναι εκτεθειμένος σε δυνητικούς ανάλογους κινδύνους καθώς, αποτελεί επί της ουσίας, ένα άρδην διαφορετικό καθεστώς εξετάσεων το οποίο διασφαλίζεται τα μέγιστα ως προς την ακώλυτη διεξαγωγή του.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr