Κατσανιώτης και πρέσβης της Τουρκίας στο ΣΕΦ για την ανθρωπιστική βοήθεια του Όλοι Μαζί Μπορούμε σε Τουρκία – Συρία

0
19

Τον υφυπουργό Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη και τον πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα Τσαγατάι Ερτσιγιές υποδέχθηκε ο πρόεδρος της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε» Γιάννης Σπανολιός

Τις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όπου στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε», εθελοντές συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να σταλούν άμεσα στους πληγέντες από καταστροφικούς σεισμούς σε Τουρκία και Συρία, επισκέφθηκαν ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης και ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Τσαγατάι Ερτσιγιές. 

Έως τις 13 Φεβρουαρίου είχαν συγκεντρωθεί στο ΣΕΦ 160 φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια από όλους τους δήμους της Ελλάδας.

Τον υφυπουργό και τον πρέσβη υποδέχθηκε ο πρόεδρος της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε» Γιάννης Σπανολιός, σημειώνεται σε ανάρτηση του Ανδρέα Κατσανιώτη.

“Με τον Πρέσβη της T.C. Atina Büyükelçiliği / Turkish Embassy Athens / Πρεσβεία Τουρκίας Αθήνα επισκεφθήκαμε τις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ όπου εθελοντές πραγματοποιούν την συλλογή της ανθρωπιστικής βοήθειας προκειμένου να σταλεί άμεσα στον δοκιμαζόμενο από τους καταστροφικούς σεισμούς λαό της Τουρκίας & Συρίας. Μας υποδέχθηκε ο εμπνευστής του Oloi Mazi Boroume Γιάννης Σπανολιός” αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με το «Όλοι Μαζι Μπορούμε», η παράδοση των προσφορών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας γίνεται καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι, έως και την Παρασκευή 17/2.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr