Κατακραυγή στα σόσιαλ για Μέγκαν και Χάρι: Υπογράφουν ακόμα με το βασιλικό λογότυπο

0
73

Σε ησυχία δεν φαίνεται να αφήνουν οι fans των royals το ζευγάρι Meghan Markle και Harry. Εξετάζουν τις κάθε τους κίνηση και είναι έτοιμοι για επίθεση.

Όταν το ζευγάρι αποφάσισε στις αρχές του έτους να αφήσει την βασιλική ζωή και το παλάτι για να επικεντρωθούν στην οικογένειά τους και να ξεκινήσουν από την αρχή πολλοί fans απογοητεύτηκαν και θύμωσαν με αυτή τους την κίνηση.

Από τότε κάθε τους κίνηση πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική αφού κινδυνεύουν να δεχθούν επίθεση από άτομα σαν και αυτά.
Το πρώην βασιλικό ζευγάρι έστειλε μια επιστολή σε μια βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση, τον αθλητικό οργανισμό Street Games, που υποστηρίζει κοινότητες μειονοτήτων στο Λονδίνο.

Το Street Games ανέβασε στο Twitter την επιστολή που τους έστειλαν ο Harry και η Meghan γράφοντας «Ουάου! Σας ευχαριστούμε πολύ Harry και Meghan για τα ευγενικά σας λόγια και τη συνεχή υποστήριξή σας στα StreetGames και τους λαμπρούς τοπικούς οργανισμούς που εργάζονται για να υποστηρίξουν κοινότητες σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Οι δύο τους μπορεί να υπέγραψαν την επιστολή ως απλώς Harry και Meghan όμως οι υποστηρικτές της βασιλικής πρόσεξαν κάτι που τους εξόργισε. Στην κορυφή της επιστολής χρησιμοποίησαν τα μονογράμματά τους με μια κορώνα από πάνω. Μπορεί οι περισσότεροι να υποστήριξαν το ζευγάρι υπήρχαν όμως και αυτοί που δεν τους άρεσε καθόλου η χρήση της κορώνας. «Γιατί υπάρχει ακόμη το βασιλικό λογότυπο; Νομίζω ότι απαγορεύεται να το χρησιμοποιούν» έγραψε κάποιος.

Πηγή: must

Πηγή: skai.gr