Κατ' αντιπαράσταση εξέταση με Τόμπρα και Χούρι ζητάει ο Χρήστος Καλογρίτσας – Το εξώδικο

0
54

Κατ’  αντιπαράσταση εξέταση με τους κυρίου Τόμπρα και Χούρι ζητάει από την Προανακριτική Επιτροπή ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας με εξώδικη δήλωση που απέστειλε σήμερα, σημειώνοντας – σύμφωνα με πληροφορίες – πως αν αυτό δεν γίνει αποδεκτό η Επιτροπή θα καταλήξει σε παρωδία.

Διαβάστε την εξώδικη δήλωση του Χρήστου Καλογρίτσα εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια Χούρι κατέχει τον λιβανέζικο κολοσσό CCC, από τον οποίο ο κ. Καλογρίτσας επιμένει ότι έλαβε 3 εκατομμύρια ευρώ κατόπιν παρέμβασης του Νίκου Παππά, για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών και όχι ως προκαταβολή υπεργολαβίας από την εταιρία Τοξότης, όπως υποστηρίζει η πλευρά CCC στη δικαστική τους διαμάχη. Η πλευρά Χούρι, επίσης σύμφωνα με τη δικογραφία έχει ανταλλαγή ηλεκτρονικών μηνυμάτων αναφορικά με την περιβόητη White Porscha. Ο, δε, Κυριάκος Τόμπρας εμφανίζεται στη δικογραφία ως το πρόσωπο που μεσολάβησε ανάμεσα στις δύο πλευρές για την εν λόγω συμφωνία.

Τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής θα αποφασίσει για την «τύχη» του αιτήματος του κ. Καλογρίτσα την προσεχή Πέμπτη. Οι πληροφορίες, ωστόσο, θέλουν τη ΝΔ να το κρίνει πρώιμο, καθώς η κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων αποφασίζεται  μετά από τη λήψη σημαντικών μαρτυρικών καταθέσεων για την αξιολόγηση της αξιοπιστίας ενός μάρτυρα κι όχι εκ προοιμίου.

Το σχετικό αίτημα πάντως θεωρείται βέβαιο ότι θα ανάψει «φωτιές» στην Επιτροπή. 

Ήδη τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Προανακριτική σε δήλωσή τους αναφέρουν ότι ο βασικός μάρτυρας της ΝΔ, αποκαλεί την διαδικασία φιάσκο και παρωδία, κάνει υποδείξεις για τους μάρτυρες και υπαγορεύει «γραμμή» στη ΝΔ.

Αναφέρουν επίσης ότι η προσπάθεια Καλογρίτσα να υποκαταστήσει την Προανακριτική, είναι καταφανώς αντιφατική, παράλογη και κινείται στο όριο της γραφικότητας. «Η διαδικασία στην Προανακριτική θα αποδειχτεί το Βατερλώ της Γελοιότητας των εμπνευστών της», τονίζουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr