Καλεσμένοι μέσω skype και καλή παρέα στο DOT. στον ΣΚΑΪ

0
104

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η αγαπημένη παρέα του DOT. κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13.00 το μεσημέρι, στον ΣΚΑΪ.

(Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της εκπομπής.)

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, Μένουμε Σπίτι και βλέπουμε δύο διαφορετικά επεισόδια που ετοίμασε η ομάδα της εκπομπής, με συνδέσεις μέσω skype.

Το Σάββατο 11 Απριλίου, συναντάμε τη Μαρία Σολωμού που μιλάει για τη σειρά που γυρίζει μόνη της στο σπίτι της, αλλά και τον συγγραφέα του best seller «Το Δώρο», Στέφανο Ξενάκη.
Ο personal trainer των celebrities, Δημήτρης Μώρος, δείχνει ασκήσεις γυμναστικής που μπορούν να κάνουν όλοι στο σπίτι.

Ο Αχιλλέας Πληθάρας από την WWF HELLAS εξηγεί τι έχει αλλάξει στο περιβάλλον όλες αυτές τις μέρες που είμαστε σε καραντίνα.
Ακόμη, φτιάχνουμε μυρωδάτα κουλουράκια αλλά και φανταστικά παραδοσιακά τσουρέκια για το Πάσχα.

Την Κυριακή 12 Απριλίου, συναντάμε τη Χριστίνα Μπόμπα που περιγράφει τις μέρες που νόσησε από τον κορωνοϊό. Ακόμη, η Ελένη Ράντου μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις που της έχει δημιουργήσει ο εγκλεισμός στο σπίτι.

Η δημοσιογράφος Νίκη Γεωργάτου από τη Νέα Υόρκη μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στη μητρόπολη του κόσμου. Βάφουμε αυγά για το Πάσχα με υλικά που έχουμε στην κουζίνα μας.Τέλος, φτιάχνουμε το πιο εύκολο cheesecake αλλά και παραδοσιακό κανταΐφι.

Παρουσίαση: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος
Σκηνοθεσία: Γιώργος Ζαμπέτογλου
Αρχισυνταξία: Τάσος Μπιμπισίδης

DOT. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13.00 στον ΣΚΑΪ

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr