Καλαμάτα: Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονων από ανήλικους

0
40

Θύματα αυτού το συμβάντος είναι δύο ανήλικοι, 15 και 16 ετών οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση από παρέα ανηλίκων ίδιας ηλικίας

Ένα νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 5 Μαΐου στην Καλαμάτα, όταν δύο ανήλικοι κατέληξαν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας με βαρύτατα τραύματα.

Θύματα αυτού το συμβάντος είναι δύο ανήλικοι, 15 και 16 ετών οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση από παρέα ανηλίκων ίδιας ηλικίας με αποτέλεσα την εισαγωγή τους, με βαρύτατα τραύματα, στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

καλαματα

Σύμφωνα με το kalamatatimes.gr οι θύτες αλλά και τα θύματα, συναντήθηκαν στις 21:00 το βράδυ κάτω από τα σκαλιά της εκκλησίας στην πλατεία Υπαπαντής στην Καλαμάτα για να λυθούν ανούσιες παρεξηγήσεις. Ωστόσο, στο σημείο της συνάντησης δεν ήταν μόνο οι δύο ανήλικοι με τους οποίους είχε γίνει και η παρεξήγηση αλλά περισσότερα από 10 άτομα. Η συνάντηση πήρε απρόβλεπτη τροπή με τους νεαρούς 15 και 16 χρονών να καταλήγουν στο νοσοκομείο Καλαμάτας με βαριά τραύματα και όσοι συνελήφθησαν να καταλήγουν στο κρατητήριο μαζί με τους γονείς τους.

Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση όπως και του εισαγγελέα Καλαμάτας όπου ύστερα από τις απαιτούμενες καταθέσεις αφέθηκαν ελεύθεροι έως ότου οριστεί δικάσιμος.

Από τους δύο ανήλικους εξιτήριο πήρε μόνο ο 16χρονος.

Πηγή: skai.gr