Ηράκλειο: Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του ο 36χρονος που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τη σύζυγό του

0
100

Βρίσκεται για προληπτικούς κυρίως λόγους στη ΜΕΘ. Φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στην αριστερή πλευρά του προσώπου του – Το χρονικό της επίθεσης

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ο 36χρονος άνδρας που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό τα ξημερώματα. 
«Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του»

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει το μάτι του αφού φέρει σοβαρή βλάβη. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, βρίσκεται για προληπτικούς κυρίως λόγους στη ΜΕΘ. Φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στην αριστερή πλευρά του προσώπου του. Ωστόσο, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη αλλά εκτιμάται διαρκώς» ανέφερε στο cretapost ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ και χειρουργός Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Βρέθηκε μπουκάλι με υγρό

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου η Αστυνομία βρήκε και κατέσχεσε ένα δοχείο με καυστικό υγρό. Το μπουκαλάκι έχει σταλεί στα εργαστήρια της αστυνομίας για εργαστηριακό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί με ακρίβεια η χημική ουσία που περιέχει.

Το χρονικό της επίθεσης

Υπενθυμίζεται ότι ήταν 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν ο 36χρονος άνδρας δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη γυναίκα του ενώ βρίσκονταν σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές πρόκειται για γνωστό Κρητικό ο οποίος παλαιότερα είχε εμπλακεί σε υπόθεση ληστείας σε ξενοδοχείο. Μάλιστα τότε είχε καταδικαστεί και εξέτισε την ποινή του στη φυλακή. Πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί.

Η αστυνομία αναζητά την 38χρονη γυναίκα, ενώ παράλληλα διεξάγεται έρευνα αναφορικά με τα αίτια που οδήγησαν στην επίθεση.

Πηγή: skai.gr