ΗΠΑ: Πώς γυναίκα κατάφερε να σωθεί από τον πρώην της που την απήγαγε κάνοντας ένα σήμα του Tiktok

0
23

Γυναίκα από το Τενεσί απήχθη από τον πρώην φίλο της – αλλά κατάφερε να διασωθεί από την αστυνομία αφού έκανε ένα μυστικό σήμα το οποίο κάνουν οι γυναίκες που βρίσκονται σε δημόσιο χώρο, κινδυνεύουν από το άτομο που της συνοδεύει και μπορούν να αντιδράσουν, τακτική που διαδώθηκε μέσα από το Τiktok.

Η γυναίκα από την κομητεία Χίκμαν επισκεπτόταν τον αδερφό της την Κυριακή όταν εμφανίστηκε ο πρώην φίλος της, Τζόνατον Σμιθ, 31 ετών, και μπήκε στο όχημά του, αναφέρει η NYP.

Oι δύο πρώην σύντροφοι άρχισαν να τσακώνονται, είπε στην εφημερίδα ο υπολοχαγός Mάικ Ντόντο, από το γραφείο του σερίφη της κομητείας.

Η γυναίκα «ζήτησε τότε να την αφήσει να φύγει και αυτός είπε όχι.

Ο άνδρας, στη συνέχεια απείλησε να τη σκοτώσει πιάνοντας ένα κατσαβίδι και λέγοντάς της, αν δεν μπορούσε να την έχει, κανείς δεν θα μπορούσε να την έχει.

Περίπου στη 1 μ.μ. έφτασαν σε ένα βενζινάδικο και η κοπέλα τότε έκανε το σήμα με το χέρι της, δείχοντας την παλάμη της με τον αντίχειρα λυγισμένο και τα τέσσερα δάχτυλα της να κλείνουν πάνω του, προς την ταμία που κατάλαβε πως κάτι συμβαίνει και έτσι ειδοποίησε τις αρχές.

Πηγή: NYP

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr