ΗΠΑ: Η κομητεία Άλεγκενι αναστέλλει την καταμέτρηση ψήφων μέσω αλληλογραφίας έως τις 10 π.μ.

0
41

Aναστολή της καταμέτρησης των ψήφων μέσω αλληλογραφίας έως τις 10 π.μ. της Τετάρτης ανακοίνωσε η κομητεία Άλεγκενι της Πενσυλβάνια.

Πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη κομητεία της Πενσυλβάνια μετά τη Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με το NBC News, «ο νομός έχει λάβει την απόφαση να αναστείλει την καταμέτρηση και θα ξεκινήσει ξανά μετά τις 10 π.μ. Ζητείται από το προσωπικό να υποβάλει έκθεση στις 10 π.μ. και η καταμέτρηση θα ξεκινήσει λίγο μετά », όπως δήλωσε η Amie Downs, εκπρόσωπος της κομητείας.

Υπάρχουν επί του παρόντος 348.485 ψήφοι μέσω αλληλογραφίας. Από αυτά, οι 173.068 καταμετρώνται και μεταφορτώνονται και περίπου 29.000 θα ελεγχθούν χειροκίνητα μέσω της διαδικασίας Επιστροφής Πίνακα. Τα υπόλοιπα 146.537 θα καταμετρηθούν αργότερα την Τετάρτη το πρωί.

«Μετά από συζήτηση με το προσωπικό και τους παρατηρητές εδώ, δόθηκε χρόνος σε όλους να ξεκουραστούν λίγο πριν ξανασυναντηθούν. Το προσωπικό που έκανε την καταμέτρηση δεν ήταν σε ξεχωριστές βάρδιες,» είπε ο Ντάουνς. «Η ίδια ομάδα εκτελούσε τη διαδικασία όλη την ώρα.»

Όλα τα ψηφοδέλτια ασφαλίστηκαν στην αποθήκη και φυλάσσονταν από τις αρχές όλο το βράδυ. Η εγκατάσταση είναι επίσης κάτω από 24ωρη παρακολούθηση.
 

Πηγή: NBC News

Πηγή: skai.gr