ΗΠΑ-Εκλογές: Ένα πλεξιγκλάς θα χωρίζει Μάικ Πενς και Κάμαλα Χάρις στο ντιμπέιτ τους την Τετάρτη

0
253

Εξαιτίας του κορωνοϊού, ένα πλεξιγκλάς θα βρίσκεται μεταξύ του Αμερικανού αντιπροέδρου Μάικ Πενς και της Δημοκρατικής υποψήφιας για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ υπό τον Τζο Μπάιντεν Κάμαλα Χάρις κατά τη μεταξύ τους τηλεμαχία, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη, όπως δήλωσε πηγή που έχει λάβει σχετική ενημέρωση.

Αυτή η τηλεοπτική δημόσια αντιπαράθεση είναι η μοναδική που θα πραγματοποιηθεί σε επίπεδο υποψηφίων αντιπροέδρων στην πόλη Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα μόλις έξι ημέρες από την ανακοίνωση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Τόσο η Χάρις, που είναι γερουσιαστής, όσο και ο Ρεπουμπλικάνος Πενς έχουν διαγνωστεί αρνητικοί στον κορωνοϊό κατά τις πρόσφατες ημέρες.

Αριθμός μελών του προσωπικού του Λευκού Οίκου, αλλά και Ρεπουμπλικάνοι σύμμαχοί τους, συμπεριλαμβανομένων και τριών γερουσιαστών, εντοπίστηκαν θετικοί στην COVID-19, που προκαλείται από τον νέο κορωνοϊό.

Σε μία ανακοίνωσή της, η εκπρόσωπος Τύπου του Πενς Κέιτι Μίλερ ανέφερε: “Αν η γερουσιαστής Χάρις θέλει να χρησιμοποιήσει ένα φρούριο γύρω από την ίδια, θα το έχει.”

Η προεκλογική εκστρατεία του Μπάιντεν αρνήθηκε να σχολιάσει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: skai.gr