Ηλικιωμένος στη Ρόδο σκοτώθηκε όταν έπεσε από μπαλκόνι προσπαθώντας να μπει σπίτι του

0
35

Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε κλειδωθεί έξω από το σπίτι του και στην προσπάθειά του να ανέβει στο μπαλκόνι ώστε να ξεκλειδώσει, έπεσε και σκοτώθηκε

Τραγωδία σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη Ρόδο, όταν ένας ηλικιωμένος που είχε κλειδωθεί έξω από το σπίτι του, επιχείρησε να ανέβει στο μπαλκόνι ωστόσο γλίστρησε, με αποτέλεσμα να πέσει και να σκοτωθεί. 

Φτάνοντας στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 74χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του από τους αρμόδιους γιατρούς.

Στο σημείο ειδοποιήθηκε και έφθασε και η αστυνομία, στελέχη της οποίας συγκέντρωσαν στοιχεία και πληροφορίες, για τις συνθήκες και τα δεδομένα κάτω από τα οποία ο 74χρονος βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο 74χρονος φέρεται να είχε χάσει τα κλειδιά του σπιτιού του ή να τα ξέχασε μέσα σε αυτό και να προσπάθησε να ανέβει από το μπαλκόνι της μονοκατοικίας του, προκειμένου να ανοίξει. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 3 περίπου μέτρων και να χάσει τη ζωή του.

Το γεγονός βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του 74χρονου.

Πηγή: skai.gr