Η ΡΕΤΑ κατακεραυνώνει τον Ζακ Έφρον – Εμφανίστηκε σε διαφήμιση με αρκούδα υπό αιχμαλωσία! – Δείτε το video

0
11

Ο αρκούδος «Tank» γεννήθηκε σε αιχμαλωσία και τον πήραν από έναν εκτροφέα σε ηλικία μόλις 6 εβδομάδων

Η PETA κατακεραυνώνει τον Ζακ Έφρον μετά την εμφάνισή του σε διαφημιστική καμπάνια με μια αρκούδα που έχει περάσει ολόκληρη τη ζωή της σε αιχμαλωσία, αναφέρει το «TMZ». 

Ο οργανισμός προτρέπει τον ηθοποιό να προσγειωθεί στη γη και να αναγνωρίσει ότι οι αρκούδες ανήκουν στις οικογένειές τους και όχι στην οθόνη, σύμφωνα με τη Ντέμπι Μέτζλερ, διευθύντρια του Ιδρύματος PETA για την ευημερία των ζώων σε αιχμαλωσία. Ο αρκούδος «Tank» γεννήθηκε σε αιχμαλωσία και τον πήραν από έναν εκτροφέα σε ηλικία μόλις 6 εβδομάδων. 

Η Kodiak Cakes πραγματοποιεί μια συνεργασία με τον Ζακ Έφρον, όπου έσοδα από τα προϊόντα της θα πηγαίνουν απευθείας στο Vital Ground Foundation, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που προστατεύει -μέσω των προγραμμάτων του- τους πληθυσμούς των αρκούδων γκρίζλι. 

Η PETA, ωστόσο, αντέδρασε στο διαφημιστικό σποτ λέγοντας: «Είναι υποκριτικό να εκμεταλλεύεσαι ένα ζώο για να βοηθήσεις ένα άλλο. Καμία αληθινή ομάδα προστασίας δεν θα ανάγκαζε ποτέ ζώα σε αιχμαλωσία να κάνουν κόλπα για την κάμερα, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για τα αντίστοιχα άγρια ζώα». 
 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr