Η περιγραφή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το μοιραίο βράδυ

0
235

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ, που δολοφόνησε την Καρολάιν Κράουτς, περιέγραψε κατά την απολογία του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Όπως είπε ήταν ένα βράδυ όπως όλα τα υπόλοιπα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ο διαπληκτισμός του ζευγαριού.

«Ξεκίνησε σαν ένα βράδυ, μια όμορφη ρουτίνα μιας απλής καθημερινής. Το πρώτο κομμάτι αυτού που ακολούθησε και άλλαξε τη ροή ήταν ένα περιστατικό με τη μικρούλα η οποία είχε αρχίσει, είναι το στάδιο στα μωράκια που κάνει κάτι μια μέρα που μέχρι χθες δεν το έκανε και θέλει πολλή περιοχή. Όπως στο ημερολόγιο που λέει ότι της έπεσε, δεν της έπεσε από τα χέρια, απλά για πρώτη φορά γύρισε στο πλάι.

Η Καρολάιν είχε πάει στην κουζίνα. Εγώ ήμουν με τη μικρή στον καναπέ, της αρέσει να παίζει στον καναπέ και τις τελευταίες στιγμές που την έχουμε ανεβάσει, έχει μια τάση να σηκώνεται και στην άλλη πλευρά έχει κενό. Όποτε υπάρχει ο φόβος ότι στον καναπέ πρέπει να προσέχουμε. Ήμασταν μαζί, καθόταν με τα παιχνιδάκια της… στην αρχή του κιγκλιδώματος της σκάλας αφήναμε ρούχα τα πρόχειρα για να τα ξαναπάρουμε προς τα έξω. Ένα είχε πέσει κάτω. Πήγα να το σήκωσω και εκείνη τη στιγμή η μπέμπα σηκώθηκε και άρχισε να γέρνει προς τα μπροστά, τρόμαξα πολύ, έτρεξα να την πιάσω και την πήρα κάπως άγαρμπα αγκαλιά και έκλαψε. Ήρθε τρέχοντας η Καρολαιν, “τι έγινε”. Μου λέει μέσα στα νεύρα “γιατί έκλαψε”. Μου λέει “δωσ’ τη μου να την ηρεμήσω. Ασ’ τη μου να ηρεμήσει”, όχι άσε. Μου λέει “δεν με νοιάζει, μη μου το δώσεις, τάισε τη, κάνετε ότι καταλαβαίνετε” και ανέβηκε τη σκάλα. Εγώ έμεινα με τη μικρούλα. Αυτό κατα τις 22:30.

Είναι πρόδρομος ενός ξεσπάσματος σαν αυτά που έχω ήδη ζήσει. Ξέρω ότι θα έρθει αυτή η μια ώρα-μιάμιση από νεύρα που εκείνη τη στιγμή δεν έχει νόημα να προσπαθήσει να τα κατευνάσει κάποιος. Και αφού έγινε το “σωστό”, να φύγει δηλαδή να πάει στο κρεβάτι. Αυτό το περιστατικό που σας περιγράφω μπορεί να έχει συμβεί άλλες 100 φορές. Το συνηθισμένο θα ήταν να περιμένω κάτω και μετά από 45 λεπτά, να μου έστελνε κάτι άσχετο, καμία φωτογραφία κάτι τέτοιο και θα ηρεμούσαμε. Αυτό έιχε ξαναγίνει.

Μου ήρθαν κάποια στιγμή δυο μηνύματα. Ένα sms και ενα “you stupid” (που δεν το ειδα). Το αγνοησα, επειδη είμαστε πάρα πολύ κοντά, το “you stupid” δεν ειναι βρίσιμο, μην το εκλάβετε έτσι. Μου έστειλε 2ο μήνυμα στο μέσεντζερ που μιλούσαμε συνήθως που μου είπε, αναφερόμενη στη μικρούλα, “μη μου τη φέρεις πάνω και μη μου την αφήσεις το πρωί”. Εκείνη τη στιγμή θεώρησα οτι είναι ένα μήνυμα να με πληγώσει, να μου ανταποδώσει λίγο αυτό που την πείραξε, που δεν της έδωσα το παιδί να το ηρεμήσει. Είναι ένας άνθρωπος στενοχωρημένος που δεν έχει τον έλεγχο, δεν είναι κακός άνθρωπος. Είναι σε σύγχυση.

Με το μήνυμα κατάλαβα ότι ήταν ακόμα σε θυμό. Περίμενα και οι σκέψεις μου είναι ότι είναι ένα μήνυμα που θα με ταλαιπωρήσει εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν πίστευα ότι θα το κρατήσει. Λίγη ώρα αργότερα, το μήνυμα ήρθε 12 παρά 20, οπότε μετά τις 12 ανέβηκα με τη μικρή πάνω. Η σκέψη ήταν ότι πέρασε λίγη ώρα, όποτε να ανέβω να κοιμηθούμε όλοι μαζί αφού δεν είχε γίνει κάτι ιδιαίτερης σημασίας.»

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr