Η Κέιτ Μίντλετον λέει ότι η ψυχοθεραπεία δεν πιάνει πάντα και ο βρετανικός Τύπος «βλέπει» σπόντα για Χάρι

0
25

«Οι ψυχοθεραπείες δεν λειτουργούν για κάποιους ανθρώπους, δεν είναι για όλους», είπε μεταξύ άλλων η Κέιτ

Μόλις δύο μέρες μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του πρίγκιπα Harry η Kate Middleton, έκανε ένα σχόλιο που πιθανό να απευθυνόταν στον πρίγκιπα Harry, υποστηρίζοντας ότι η ψυχοθεραπεία δεν λειτουργεί σε όλους.

Να αναφέρουμε ότι μέσα στο βιβλίο του ο πρίγκιπας μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα αναφέροντας επίσης και δικές του συνεδρίες ψυχοθεραπείας, χρησιμοποιώντας ψυχοθεραπευτική γλώσσα, όπως «τραύμα» και περιγράφοντας λεπτομερώς τις εμπειρίες του με PTSI (Post Traumatic Stress Injury).

Όταν ο Kate και ο William επισκέφθηκαν αρκετούς νέους στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Open Door, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε θεραπευτική υποστήριξη με βάση τις τέχνες, η ίδια ρώτησε ένα άτομο: «Βοήθησε η παραγωγή μουσικής και η συμμετοχή σε αυτά τα εργαστήρια; Βοήθησε στην προσωπική σας ζωή;».

Με τον ίδιο να της απάντησε ότι η χρήση της μουσικής ως εργαλείο τον βοήθησε να εκφράσει τα συναισθήματά του. Κάτι που σχολίασε η Kate λέγοντας «Το να παράγεις μουσική και να βγάζεις αυτά που νιώθεις είναι καλύτερο από το να τα λες σε μια κλινική ατμόσφαιρα», προσθέτοντας:

«Οι ψυχοθεραπείες δεν λειτουργούν για κάποιους ανθρώπους, δεν είναι για όλους. Είναι τόσο σημαντικό να υπάρχει μια ποικιλία από θεραπείες», κάτι που η Sun σχολίασε ως ένα σχόλιο που πιθανό να ήταν για τον πρίγκιπα Harry και για όσα ανέφερε στο βιβλίο του.

Πηγή: skai.gr