Η φήμη για άφιξη μεταναστών που αναστάτωσε την Ευρυτανία (pic+vid)

0
208

Μια φήμη έκανε άνω κάτω την Ευρυτανία και ξεσήκωσε τον κόσμο που συγκεντρώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης έξω από το Δημαρχείο ενώ αρκετοί απέκλεισαν την σήραγγα Παύλος Μπακογιάννης για να μην περάσει το λεωφορείο που θα μετέφερε μετανάστες για ξενοδοχεία της περιοχής.

Όπως αναφέρουν τα Ευρυτανικά νέα η φήμη ήταν ανυπόστατη, καθώς δεν υπήρξε άφιξη λεωφορείων χτες, Πέμπτη. Ωστόσο, οι κάτοικοι απτόητοι συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας.

Στο πλευρό του κόσμου ο βουλευτής του νομού Κώστας Κοντογεώργος και οι δύο Δήμαρχοι,Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης και Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης.

Οι πληροφορίες διακινήθηκαν ταχύτατα μέσω μηνυμάτων και διαδικτύου και σύμφωνα με τα Ευρυτανικά Νέα περισσότερα από 70 άτομα απέκλεισαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ την σήραγγα Τυμφρηστού παραμένοντας εκεί για να αποτρέψουν την διέλευση-αν επιχειρούνταν- του λεωφορείου που θα έφερνε στην Ευρυτανία τους ανεπιθύμητους.

Ευρυτανικά Νέα

Στη διάρκεια της συγκέντρωσης στην οποία δεν παρενέβη η Αστυνομία(είναι σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα και η αποφυγή συναθροίσεων)στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας εξελίσσονταν σύσκεψη με συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Άρη Τασιού,του βουλευτή Κώστα Κοντογεώργου του Δημάρχου Καρπενησίου και με τηλεδιάσκεψη κοντά τους και ο Δήμαρχος Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης.

Έξω από το κτίριο πλήθος συγκεντρωμένων διαδήλωνε.

Πηγή φωτό και βίντεο: Ευρυτανικά Νέα

Πηγή: LamiaFM

Πηγή: skai.gr