Γώγος σε ΣΚΑΪ: Γίνεται συζήτηση να ανοίξουν εστίαση και οργανωμένες παραλίες πιο νωρίς

0
103

Σήμερα συζητήθηκε στην επιτροπή για τον αν θα ανοίξουν  τα καταστήματα εστίασης και τα καφέ μια εβδομάδα νωρίτερα και όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ π καθηγητής λοιμοξιολογίας και μέλος της επιτροπής Χαράλαμπος Γώγος.

Σύμφωνα με τον κ. Γώγο, συζητήθηκε επίσης και το θέμα να ανοίξουν και οι οργανωμένες παραλίες και όπως είπε οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Όπως είπε ο λοιμοξιολόγος, ο διάλογος αυτός άνοιξε καθώς, υπάρχει προβληματισμός για τον συγχρωτισμό πολιτών σε πλατείες, άλση και ελεύθερες παραλίες. 

Ο κ. Γώγος τάχθηκε  κατά του ανοίγματος των κλειστών χώρων στα καταστήματα εστίασης.

Μέχρι  στιγμής είναι προγραμματισμένο οι χώροι εστιάσεις και τα καφέ να ανοίξουν την 1η Ιουνίου, ενώ ο διάλογος γίνεται για το αν αυτό θα γίνει μια εβδομάδα νωρίστερα στις 25 Μαϊου.

Υπέρ του να ανοίξουν  οι οργανωμένες παραλίες τάχθηκε και ο δήμαρχος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης Γρηγόρης  Κωνσταντέλος. 

Μάλιστα όπως είπε υπήρξε και σχετική επικοινωνία με τον υφυπουργό πολιτικής προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος του είπε ότι το θέμα θα συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή.

Όπως είπε ο κ. Κωνσταντέλος, ενόψει και του επικειμένου καύσωνα είναι επιτακτική  η ανάγκη να ανοίξουν οι οργανωμένες παραλίες και αλλά και τα καταστήματα εστίασης, ώστε να  μην υπάρχει άναρχος συνωστισμός στις ελεύθερες παραλίες και τα άλση.
 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr