Γιατί δεν θα δούμε ποτέ τη Μισέλ με μπικίνι; – Τι αποκάλυψε ο Μπαράκ Ομπάμα

0
48

Αν ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο και πιο συγκεκριμένα κατά την περίοδο 2009-2017 – το χρονικό διάστημα δηλαδή που ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν ο πρόεδρος της Αμερικής, θα θυμηθούμε πως ποτέ δεν είχαμε δει paparazzi φωτογραφίες της συζύγου του με μαγιό. Και ενώ αρκετοί δεν δώσαμε σημασία στο γεγονός, πρόσφατα μάθαμε τον λόγο που έγινε αυτό.

Όπως αναφέρει ο Oμπάμα, σε συνέντευξή του στο Vanity Fair με αφορμή το νέο του βιβλίο “Γη της Επαγγελίας”, η Μισέλ έδωσε μια υπόσχεση στον εαυτό της: να μην φωτογραφηθεί ποτέ με μαγιό. Για αυτό και δεν είχε πάει ποτέ για μπάνιο με τον Μπαράκ Ομπάμα και την κόρη τους, Σάσα όσο ζούσαν στον Λευκό Οίκο. Ω, ναι.

“Αυτό είναι ένας από τους βασικούς μου στόχους ως Πρώτη Κυρία. Δεν θα απαθανατιστώ από paparazzi με μαγιό”. Αυτό φέρεται να είπε η Μισέλ Ομπάμα στον σύζυγό της και τα κατάφερε.

Πέρα από αυτά, ο Ομπάμα γνωστοποίησε πως παρά την απόφασή της να μην απαθανατιστεί με μαγιό, έχει απίστευτο χιούμορ. “Λέει με φυσικότητα ιστορίες. Υπάρχει ένας κανόνας στο σπίτι μας ότι εκείνη μπορεί να με ‘πειράζει’ αλλά εγώ δεν μπορώ να την ‘πειράζω’. Τόνισα ότι δεν είναι δίκαιο και είπε ‘Ναι. Και;’ Είμαι συχνά το θύμα του χιούμορ της και τα κορίτσια το έχουν καταλάβει”, είπε χαρακτηριστικά ο Μπαράκ Ομπάμα και μεταξύ άλλων.

Πηγή: Must

Πηγή: skai.gr