Γιάννης Οικονόμου στον ΣΚΑΪ: Οι πολίτες ψηφίζουν ΝΔ για καλύτερη ζωή

0
44

«Η σημερινή και από ό,τι φαίνεται και αυριανή αξιωματική αντιπολίτευση πιστεύει πραγματικά ότι η κυβέρνηση της χώρας αφήνει -ή πολύ χειρότερα οδηγεί- ανθρώπους να πνιγούν; Είμαστε σοβαροί;» τόνισε ο κ. Οικονόμου

Οι πολίτες εμπιστεύονται τη Νέα Δημοκρατία για να είναι η ζωή τους καλύτερη σε κρίσιμους τομείς, όπως η ασφάλεια, η υγεία, η μόρφωσή τους και οι απολαβές τους, τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή Σήμερα, ο υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ στην Φθιώτιδα, Γιάννης Οικονόμου.

«Οι πολίτες διάλεξαν στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση με βάση την εμπιστοσύνη σε μία πρόταση διακυβέρνησης, η οποία εγγυάται την προοπτική που έχουν ανάγκη. Οι πολίτες ψηφίζουν για να είναι η ζωή τους καλύτερη. Η ασφάλεια, η υγεία, η μόρφωσή τους, οι αποδοχές τους είναι οι συντελεστές που θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη σε ένα κόσμο ταραγμένο και παράλληλα θέλουν να βλέπουν την Πατρίδα να έχει σαφή, καθαρή γραμμή στο διεθνές γίγνεσθαι, με ενισχυμένο το γεωπολιτικό της αποτύπωμα. Πολύ περισσότερο όταν έχουμε απέναντί μας μια δύναμη αναθεωρητική, όπως είναι η Τουρκία» ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

Στη συνέχεια ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε την αντιπολίτευση για τη στάση της σε μείζονα εθνικά θέματα. 

«Έχουμε μία αντιπολίτευση, η οποία σε μείζονα θέματα που αφορούν εθνικά ζητήματα της χώρας μας -είτε απευθείας, είτε υβριδικά- το πρώτο πράγμα που έχουν στο μυαλό τους είναι πώς θα κατηγορήσουν τη χώρα. Από την πρώτη στιγμή του ναυαγίου είτε με υπονοούμενα, είτε και με ευθείες κατηγορίες, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ -ακόμη και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας- δεν βρήκαν μισή κουβέντα να πουν για τους λαθροδιακινητές πριν πουν το οτιδήποτε.

» Είναι εθνικά επιζήμιο να βάζουμε νερό στο μύλο όσων θέλουν να κατηγορήσουν τη χώρα για τακτικές, οι οποίες δεν συνάδουν με τον ανθρωπισμό και το διεθνές δίκαιο είτε από άγνοια, είτε από αντιπολιτευτικό μένος.

Η σημερινή και από ό,τι φαίνεται και αυριανή -δεν έχουν γίνει οι εκλογές- αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα πιστεύει πραγματικά ότι η κυβέρνηση της χώρας αφήνει -ή πολύ χειρότερα οδηγεί- ανθρώπους να πνιγούν; Είμαστε σοβαροί; Έχουμε τόσες διαφορές, αλλά τι ακριβώς μας λένε;

Γιατί δεν μιλούν καθαρά στον κόσμο για να διαλύσουν και τη δική μας επιχειρηματολογία; Πιστεύουν ότι ‘το Λιμενικό γδύνει τους ανθρώπους και τους πνίγει’ η Αξιωματική Αντιπολίτευση λέει στον ελληνικό λαό ότι αυτοί που ψηφίσατε με 41%, αφήνουν ανθρώπους να πνιγούν;» τόνισε ο κ. Οικονόμου.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr