Για εσένα που κάνεις τη διαφορά και στον Εθελοντισμό σου

0
51

Αυτό το κείμενο είναι για εσένα…

Εσένα που νοιάζεσαι, που ξέρεις να μοιράζεσαι όλα εκείνα που έχουν αξία και το δείχνεις με πράξεις φροντίδας…

Από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου εσύ και όλοι εμείς, οι πελάτες και οι εργαζόμενοι της ΑΒ, γινόμαστε ένα. 

Γεμίζουμε ξανά και ξανά τα «Καλάθια Συγκέντρωσης Τροφίμων», που βρίσκονται στα καταστήματα ΑΒ, με ό, τι μπορεί ο καθένας μας, για την ενίσχυση τοπικών φορέων και οργανισμών.

Για σένα που βάζεις στο καλάθι σου λίγα παραπάνω, για εκείνους που στερούνται πολλά περισσότερα, η πιο σημαντική στιγμή είναι εδώ, τώρα.

Γιορτάζουμε 10 χρόνια Εθελοντισμού ΑΒ – Βρες τα «Καλάθια Συγκέντρωσης Τροφίμων» 

Από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου, όλοι εμείς, εργαζόμενοι και πελάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος, γινόμαστε ένα! Φέτος, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και γεμίζουμε ξανά και ξανά τα «Καλάθια Συγκέντρωσης Τροφίμων» που βρίσκονται στα καταστήματα ΑΒ & ΕΝΑ.

Για 15 ημέρες, συγκεντρώνουμε τυποποιημένα τρόφιμα (π.χ. ρύζι, μακαρόνια, γάλα εβαπορέ κλπ) και μαζί κάνουμε τη διαφορά στη ζωή χιλιάδων συνανθρώπων μας μέσω της ενίσχυσης εκατοντάδων τοπικών φορέων και οργανισμών σε όλη την Ελλάδα.

Κι ενώ εμείς, προσφέρουμε με ό, τι μπορεί ο καθένας μας, η ΑΒ ενισχύει την εθελοντική αυτή δράση με επιπλέον τρόφιμα αξίας 50.000 ευρώ στην «Ελληνική  Τράπεζα Τροφίμων» για 26.000 συνανθρώπους μας.

Φέτος, γεμίζουμε μαζί  τα καλάθια της «Ελπίδας»… Γιατί Μαζί Κάνουμε τη Διαφορά για εκείνους που μας χρειάζονται περισσότερο!
Για περισσότερες πληροφορίες, https://www.ab.gr/10-years-volunteers

#ABKanoumeTiDiafora

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr