Γεννηματά: Τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν με τον κορωνοϊό 

0
74

Βολές κατά της κυβέρνησης όσον αφορά τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά. Όπως δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής είχε επισημάνει τον κίνδυνο από το σήμα χαλαρότητας που είχε εκπέμψει η κυβέρνηση σε σχέση με τον ιό στη δεύτερη φάση. 

«Τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν. Οι ευθύνες επίσης της κυβέρνησης και για την κακή προετοιμασία για τον τουρισμό είναι μεγάλες» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά.
 
Χαρακτήρισε «ανεπαρκή και καθυστερημένα μέτρα της Κυβέρνησης, δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της κρίσης. Οι εργαζόμενοι, οι επιχειρήσεις, οι αγρότες, οι πολίτες δοκιμάζονται» και τόνισε: «Τώρα πριν να είναι αργά, οφείλουν να αλλάξουν ρότα. Οι προτάσεις μας ισχύουν και προσφέρουν λύσεις».

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε με έμφαση πως η χώρα δεν αντέχει άλλα lockdown και ούτε τοπικά lockdown και συμπλήρωσε: «για το λόγο αυτό είχαμε προτείνει να διενεργούνται εξαρχής περισσότερα τεστ, καλύτερη οργάνωση από τα κινητά συνεργεία της πρωτοβάθμιας περίθαλψης υγείας ώστε να γίνεται έγκαιρη ιχνηλάτηση για να μην αναγκαζόμαστε να λαμβάνουμε διαρκώς νέα μέτρα και υγειονομική θωράκιση της περιφέρειας, όχι μόνο του κέντρου, αξιοποιώντας και τις δωρεές που έγιναν. Δυστυχώς, η κυβέρνηση δεν άκουσε τίποτα από όσα προτείναμε. Η κυβέρνηση επέλεξε τη χαλαρότητα και ελπίζουμε να μην το πληρώσαμε άλλο».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επισκέπτεται τη Δευτέρα τη Δράμα, όπου έχει συναντήσεις με φορείς της πόλης και στελέχη του κόμματος. 
 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr