Γαρουφαλιάς για επίθεση Ρομά: «Με χτύπησαν την ώρα του ρεπορτάζ»

0
93

Μια ομάδα Ρομά, εν μέσω των εντάσεων, επιτέθηκε και χτύπησε το δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Πάνο Γαρουφαλιά. Μπροστά σε αστυνομικούς, τον γρονθοκόπησαν και τον  τραυμάτισαν, ενώ έκανε ρεπορτάζ για την έξαρση κρουσμάτων στον οικισμό. 

Ο ίδιος μίλησε στον ΣΚΑΪ για την επίθεση.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Γύρω στις 3:15 με 3:20 μας ζητήθηκε να βρεθούμε στο συγκεκριμένο σημείο προκειμένου να κάνουμε τις δηλώσεις με την παρουσία αστυνομικής δύναμης. Πήγαμε όλοι οι συνάδελφοι εκεί, μας έκαναν τις δηλώσεις όπως ζήτησαν και στη συνέχεια αφού τελειώσαμε τη δουλειά μας αποφασίσαμε να φύγουμε.»

Την ώρα που έφευγε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, γύρισε την πλάτη του και ξαφνικά δέχτηκε επίθεση χωρίς λόγο από δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα τον χτύπησε πάνω από το αριστερό του μάτι.

«Προσπαθώ να φύγω, οι αστυνομικοί καταφέρνουν και κρατούν όλους τους υπόλοιπους. Δέχομαι μπουκάλια, αιμορραγώ, προσπαθώ να φύγω από το σημείο και στη συνέχεια πήγα στο νοσοκομείο για να δω τι έχω. Ήταν παρούσα η αστυνομία. Δεν παρενέβησαν. Φαίνεται και οι ίδιοι εξεπλάγησαν. Οι άντρες της ΟΠΚΕ κατάφεραν να κρατήσουν τους υπόλοιπους.», είπε.

Προσαγωγές μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει. Έγινε, ωστόσο, παρέμβαση Χρυσοχοΐδη για να προχωρήσουν οι διαδικασίες εντοπισμού και προσαγωγής των υπαίτιων.
 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr