Γ. Οικονόμου: Την ώρα που ο κ. Τσίπρας τάζει εύκολες λύσεις σε δύσκολα προβλήματα η κυβέρνηση ενισχύει τους ανθρώπους της παραγωγής

0
54

«Ο κ. Τσίπρας, όσο κυβέρνησε, εξόντωσε τον παραγωγικό κλάδο με την υπερφορολόγηση και τις ληστρικές εισφορές και σήμερα επιδίδεται σε ανεύθυνη παροχολογία» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

«Την ώρα που ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να πολιτεύεται τάζοντας εύκολες λύσεις σε δύσκολα προβλήματα που έρχονται από το εξωτερικό, η Κυβέρνηση ενισχύει τους ανθρώπους της παραγωγής και τα νοικοκυριά με ένα σημαντικό πρόγραμμα στήριξης που, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, είναι ένα από τα τρία μεγαλύτερα στην Ευρώπη», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου αναφερόμενος σε δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τη συνάντηση που είχε με την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Ειδικότερα, οι αρτοποιοί γνωρίζουν ότι με το πρόγραμμα στήριξης για τους λογαριασμούς του ρεύματος απορροφάται έως και το 80% των αυξήσεων, ανεξαρτήτως της ισχύος της παροχής και του ύψους της κατανάλωσης. Είμαστε εδώ, με σχέδιο και επαγγελματισμό, για να συνεχίσουμε και να ενδυναμώσουμε τη στήριξη, αξιοποιώντας τους πόρους από την ανάπτυξη της οικονομίας και τις ευρωπαϊκές δυνατότητες. Αυτή είναι η πολιτική μας δέσμευση. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά μας από τον κ. Τσίπρα, που, όσο κυβέρνησε, εξόντωσε τον παραγωγικό κλάδο με την υπερφορολόγηση και τις ληστρικές εισφορές, ενώ σήμερα επιδίδεται σε ανεύθυνη παροχολογία».

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr