Φωτό και βίντεο του φερόμενου ως δολοφόνου του Νότιγχαμ να κάνει κεφαλοκλείδωμα σε συμφοιτητή του 

0
20

Είναι η πρώτη φωτογραφία του υπόπτου για τριπλή δολοφονία του Νότιγχαμ – τραβήχτηκε πέρυσι – «Ήταν εχθρικός και αμίλητος»

Η αγγλική εφημερίδα Daily Mail έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία και βίντεο του φερόμενου ως δολοφόνου του Νότιγχαμ Βάλντο Αμισάο Καλοκάνε, 31 ετών.  

Ο ύποπτος της τριπλής δολοφονίας εμφανίζεται στις αίθουσες του πανεπιστημίου του ένα χρόνο πριν από τις δολοφονίες που συγκλόνισαν την αγγλική πόλη – ενώ το βίντεο τον δείχνει να κάνει κεφαλοκλείδωμα σε συμφοιτητή του κατά τη διάρκεια «παιχνιδιού». 

Πρόκειται για την  πρώτη φωτογραφία του υπόπτου για τριπλή δολοφονία του Νότιγχαμ – τραβήχτηκε πέρυσι, όταν ζούσε σε ένα φοιτητικό διαμέρισμα στην πόλη.
Στον Καλοκέιν απαγγέλθηκαν την Παρασκευή κατηγορίες για τη δολοφονία των 19χρονων μαθητών Μπάρναμπι Γουέμπερ και Γκρέις Κουμάρ, και του σχολικού επιστάτη Ίαν Κόουτς, 65 ετών. Τους μαχαίρωσε μέχρι θανάτου στο Νότιγχαμ το πρωί της Τρίτης.

Κατηγορήθηκε επίσης για τρεις κατηγορίες απόπειρας δολοφονίας αφού φέρεται να οδήγησε το φορτηγό του Κόουτς σε τρεις πεζούς αργότερα το πρωί της Τρίτης. Ο ένας από αυτούς τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά είναι η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. 

Valdo Calocane, 31, was today charged with three counts of murder and three of attempted murder

Ο πρώην συγκάτοικός του, ένας 21χρονος φοιτητής διοίκησης επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ, είπε ότι ο Καλοκάνε – φοιτητής μηχανολογίας – δεν «κολλούσε» με τους συμφοιτητές του, που ήταν όλοι πολύ νεότεροι.

Ο Καλοκανέ – που γεννήθηκε στη Γουινέα-Μπισάου της Δυτικής Αφρικής, αλλά μεγάλωσε στην Ουαλία – περιγράφηκε ως «εχθρικός και αμίλητος».

«Ήταν πάντα οξύθυμος και πραγματικά σιωπηλός μαζί μας, αλλά μια κοπέλα που ξέραμε είπε ότι έπεσε πάνω του σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και ήταν εντελώς μανιακός», συνέχισε ο πρώην συγκάτοικος του.

Νότιγχαμ

Ίαν Κόουτς

Νότιγχαμ

Μπάρναμπι Γούεμπερ

Νότιγχαμ

Γκρέις Κουμάρ

Νότιγχαμ

Γκρέις Κουμάρ

Πηγή: skai.gr