Επιτήδειος στη Θεσσαλονίκη απέσπασε πάνω από 150.000 ευρώ πουλώντας έρωτα σε γυναίκες

0
35

Το συμπληρωματικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να συσχετιστεί με την υποβληθείσα δικογραφία.

Ακόμη μια απάτη σε βάρος γυναίκας φαίνεται πως είχε κάνει ένας 28χρονος ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη εβδομάδα επειδή εξαπάτησε 35χρονη από την οποία πήρε ποσό 83.357 ευρώ.

Συγκεκριμένα, μια 28χρονη γυναίκα, μετά τη δημοσιοποίηση της προηγούμενης υπόθεσης, απευθύνθηκε σε αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης καθώς αναγνώρισε κοινά στοιχεία με δική της περίπτωση εξαπάτησης.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος κέρδισε την εμπιστοσύνη της, σύναψε σχέση μαζί της και επικαλούμενος την έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας, τακτοποίηση οικονομικών διαφορών, καθώς και αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας, κατάφερε από τα τέλη Φεβρουαρίου έως τις αρχές Απριλίου του 2023, να αποσπάσει από την 28χρονη το χρηματικό ποσό των 69.000 ευρώ.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας που διεξάγεται από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχετικά με υπόθεση απάτης κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 35χρονης γυναίκας, για την οποία υπήρξε σύλληψη 28χρονου ημεδαπού, αναφέρεται ότι, προέκυψε μία ακόμη καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, 28χρονη γυναίκα αναγνώρισε κοινά στοιχεία με τη δική της περίπτωση εξαπάτησης και απευθύνθηκε στην ανωτέρω αρμόδια υπηρεσία.

Ειδικότερα, ο ήδη συλληφθείς, με την ίδια μεθοδολογία, δηλαδή κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της παθούσας, σύναψε σχέση μαζί της και επικαλούμενος την έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας, τακτοποίηση οικονομικών διαφορών, καθώς και αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας, κατάφερε από τα τέλη Φεβρουαρίου έως τις αρχές Απριλίου του 2023, να αποσπάσει από την 28χρονη το χρηματικό ποσό των 69.000 ευρώ.

Το συμπληρωματικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, προκειμένου να συσχετιστεί με την υποβληθείσα δικογραφία.

Typosthes

Πηγή: skai.gr