Επίθεση με βιτριόλι: Θα δείξουν φωτογραφίες υπόπτων στην 34χρονη

0
93

Συνεχίζονται οι έρευνες για την επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη στην Καλλιθέα, με τις αρχές να έχουν περιορίσει τον κύκλο των υπόπτων και να πλησιάζουν σε σύλληψη.

Οι έρευνες αναμένεται να στραφούν στα στίγματα από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες την ημέρα της επίθεσης στην Καλλιθέα. Έχουν ζητηθεί από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να δοθούν οι σαρώσεις των σημάτων από τα κινητά για να μπορέσει να αποδειχτεί αν κάποιο από τα ύποπτα πρόσωπα βρισκόταν και είχε κάνει το λάθος να έχει το κινητό του μαζί στο σημείο της επίθεσης.

Χθες, δόθηκαν στις αρχές από τη μία εταιρεία κινητής τηλεφωνίας τα στοιχεία και αναμένεται να δοθούν και από τις υπόλοιπες.

Η αστυνομία στρέφεται προς τρεις γυναίκες. Οι καταθέσεις της 34χρονης δεν έχουν δώσει ακόμη αρκετά στοιχεία. Ευελπιστούν για νέα συνομιλία μαζί της σήμερα, 2/6, όπου θα της δείξουν επεξεργασμένες φωτογραφίες, πιο καθαρές,  με τα πρόσωπα των υπόπτων, προκειμένου να μπορέσει να αναγνωρίσει τη δράστιδα. 

Παράλληλα, γίνεται έρευνα και με τις εταιρείες ταξί προκειμένου να φανεί αν η δράστιδα χρησιμοποίησε ταξί ως μέσο διαφυγής από το σημείο. 
 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr