Επίθεση με βιτριόλι: Σοβαρές εξελίξεις – Τι δυσκόλεψε τις αρχές

0
78

Όλο και περισσότερο πλησιάζουν οι αρχές στην εξιχνίαση της επίθεσης με βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η ΕΛ.ΑΣ. έχει αξιοποιήσει στο έπακρο την τεχνολογία και οι ύποπτοι έχουν μειωθεί από τους περίπου 20 σε μόλις δύο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την επεξεργασία των τηλεφωνικών επικοινωνιών που έγιναν στις 20 Μαΐου, την ημέρα της επίθεσης, προκύπτει ότι η δράστιδα έκανε τηλεφώνημα από θάλαμο σε ραδιοταξί και όταν έφτασε στο σημείο της επίθεσης απενεργοποίησε το κινητό της.

Η μαυροφορεμένη γυναίκα, κρύφτηκε μέσα στο κτίριο στην Καλλιθέα και περίμενε την άτυχη 34χρονη στην οποία πέταξε με δύναμη το βιτριόλι και στη συνέχεια έφυγε χωρίς να την καταγράψει κάμερα, καθώς όπως φαίνεται είχε μελετήσει καλά ποια είναι τα «τυφλά» σημεία.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, κάμερες την έχουν «τσακώσει» στην Ακαδημίας στην Αθήνα και οι αρχές αισιοδοξούν ότι σύντομα θα της περάσουν χειροπέδες.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης, αποδείχθηκε πιο δύσκολη από ότι αναμενόταν αρχικά, καθώς η δράστιδα είχε οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια την επίθεση, πήγε μεταμφιεσμένη και με περούκα στο σημείο και είχε σχεδιάσει καλά τη διαφυγή της. Στο τραπέζι παραμένει το σενάριο να είναι άλλος ο ηθικός και άλλος ο φυσικός αυτουργός της επίθεσης.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr