Επίσκεψη προέδρου ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη στο Εθνικό Νηπιοτροοφείο Καλλιθέας

0
43

Το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης. Πρόκειται για ένα ίδρυμα που λειτουργεί εδώ και 100 χρόνια έχοντας ως κύριο σκοπό τη φιλοξενία και τη φροντίδα του απροστάτευτου παιδιού. Στη δομή σήμερα φιλοξενούνται 26 παιδιά προερχόμενα από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οξύτατα ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ μαζί με τον Γραμματέα Οργανωτικού Ορφέα Γεωργίου και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Στεφανία Κάκαρη προσέφεραν δώρα και ευχήθηκαν στα παιδιά, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας. Συνομίλησαν, επίσης, με το προσωπικό του ιδρύματος για τις δράσεις και τις ανάγκες του.

Ο Παύλος Μαρινάκης δήλωσε:

«Είχαμε τη χαρά να βρεθούμε στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, ένα ίδρυμα που λειτουργεί εδώ και 100 χρόνια. Προσφέραμε ένα παιχνίδι σε κάθε παιδί και τους δώσαμε από απόσταση τις ευχές μας για τη νέα χρονιά.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους του νηπιοτροφείου για την προσφορά και το έργο τους. Δυστυχώς, λόγω υγειονομικών μέτρων, δεν μπορέσαμε να γνωρίσουμε τα παιδιά από κοντά. Ανανεώσαμε όμως το ραντεβού μας μαζί τους για να συναντηθούμε όταν – σύντομα – οι συνθήκες το επιτρέψουν και ελπίζουμε με αυτή τη συμβολική κίνηση να τους δώσαμε έστω και λίγη χαρά».

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr