Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας σε Μαγνησία και Λάρισα με επικεφαλής Χαρδαλιά και Ζαχαράκη

0
31

Κατά την πρώτη ημέρα της περιοδείας, ο κ. Χαρδαλιάς και η κ. Ζαχαράκη, συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους βουλευτές του νομού Μαγνησίας, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ και τα μέλη των τοπικών οργανώσεων, συναντήθηκαν με στελέχη του κόμματος

Στους νομούς Μαγνησίας και Λάρισας περιόδευσε επί δυο ημέρες κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, με επικεφαλής τον συντονιστή εκλογικού αγώνα, πρώην υφυπουργό Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκο Χαρδαλιά, και την υποψήφια βουλευτή Ανατολικής Αττικής, πρώην υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.

Κατά την πρώτη ημέρα της περιοδείας, ο κ. Χαρδαλιάς και η κ. Ζαχαράκη, συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους βουλευτές του νομού Μαγνησίας, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ και τα μέλη των τοπικών οργανώσεων, συναντήθηκαν με στελέχη του κόμματος, επισκέφθηκαν τοπικά καταστήματα όπου και συνομίλησαν με επιχειρηματίες και εργαζόμενους και αντάλλαξαν απόψεις με εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής, μεταφέροντας το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία. Συγκεκριμένα, τα στελέχη επισκέφθηκαν τις περιοχές Βόλο, Αγριά, Αργαλαστή και Άφησσο.

Κατά τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας τους στον νομό Λάρισας, οι κ.κ. Χαρδαλιάς και Ζαχαράκη επισκέφθηκαν συνοδευόμενοι από τα τοπικά στελέχη, την Ελασσόνα, το Λιβάδι Ελασσόνας, τον Αμπελώνα Τυρνάβου, το Μακρυχώρι Τεμπών, τη Λάρισα, την κοινότητα Γιαννούλη, τη Νίκαια του δήμου Κιλελέρ και τα Φάρσαλα. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων είχαν τη δυνατότητα να μεταφέρουν τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος για την επόμενη τετραετία σε κατοίκους των περιοχών και να αναδείξουν τις ιδιαίτερες αναπτυξιακές δυνατότητες της Λάρισας.

 Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των επισκέψεων ο συντονιστής εκλογικού αγώνα και πρώην υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας κ. Χαρδαλιάς τόνισε: «Βιώσαμε άλλη μία μοναδική εμπειρία, συναντώντας μαζί με τη Σοφία Ζαχαράκη, στελέχη μας, πολίτες και επαγγελματίες. Συναντώντας τους ανθρώπους εκείνους που παλεύουν καθημερινά για τη δική τους προκοπή, για την προκοπή της οικογένειάς τους, αλλά πρωτίστως για την προκοπή του τόπου τους. Η δική τους διαπίστωση και το μήνυμα, το δικό μας στοίχημα ευθύνης για την επόμενη ημέρα. Στις 25 Ιουνίου, οι πολίτες επιλέγουν ξανά σταθερότητα και όλοι μαζί τις επόμενες ημέρες, παλεύουμε χωριό-χωριό, πόρτα-πόρτα για την ασφαλή αυτοδυναμία που χρειαζόμαστε, για τη σταθερή κυβέρνηση που απαιτείται και για την ισχυρή Ελλάδα που ονειρευόμαστε!».

 Από την πλευρά της, η υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής και πρώην υφυπουργός Τουρισμού κ. Ζαχαράκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μαγνησία και Λάρισα. Δύο δυναμικοί νομοί που διεκδικούν ο καθένας με τα δικά του συγκριτικά πλεονεκτήματα, τη σταθερή άνοδο σε κάθε αναπτυξιακό τομέα της οικονομίας, είτε αυτός είναι ο τουριστικός, είτε ο πρωτογενής. Με το Νίκο Χαρδαλιά, αλλά και άξια στελέχη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, φίλοι και φίλες που δίνουν διαχρονικά πολιτικές μάχες αλλά και μία μεγάλη συμμαχία πολιτών, προτεραιοποιούμε την ατομική και συλλογική προκοπή, στεκόμαστε απέναντι στην τοξικότητα και ψηφίζουμε στις 25 Ιουνίου με γνώμονα την επιθυμία όλων μας για πολιτική με αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε σταθερά, τολμηρά μπροστά!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: skai.gr