Επισκεψη αντιπροσωπείας της ΝΔ στην Κυψέλη

0
64

Το Αστυνομικό Τμήμα στην Κυψέλη, το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων καθώς και τη Δημοτική Αγορά στη Φωκίωνος Νέγρη, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον γραμματέα της ΠΕ, Παύλο Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης επισκέφθηκε την Κυψέλη και τον ‘Αγιο Παντελεήμονα συνοδευόμενος από τον γραμματέα Οργανωτικού, Στέλιο Κονταδάκη, τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, τον υφυπουργό Παιδείας ‘Αγγελο Συρίγο, τον Α’ αντιπρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, την βουλευτή Α’ Αθηνών, Φωτεινή Πιπιλή, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Α’ Αθηνών, Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων, Κωνσταντίνο Πλατόπουλο, τον αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γιώργο Δημόπουλο, τον αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης της Περιφέρειας Αττικής, Γεώργιο Βλάχο και το μέλος της ΠΕ ΝΔ, Μιχάλη Βώβο.

Η επίσκεψη των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε από το Αστυνομικό Τμήμα του Αγ. Παντελεήμονα όπου τους υποδέχθηκε ο εκτελών χρέη διοικητή, Ηλίας Κιαμούρης. Ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος συνομίλησε με τον γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας και αναφερόμενος στα ζητήματα ασφάλειας και αστυνόμευσης, τόνισε τη βελτίωση της κατάστασης, αλλά και την ανάγκη περαιτέρω στήριξης της Αστυνομίας με ανθρώπινο δυναμικό.

Το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων ήταν ο επόμενος σταθμός της επίσκεψης, όπου τα στελέχη του κόμματος συνομίλησαν με τον προϊστάμενο, Σωτήρη Λύρη και τους εργαζομένους για τις καθημερινές τους ανάγκες, τη μειωμένη φθορά των οχημάτων, την μείωση των αναμονών, την σημασία της ύπαρξης σταθμών μεταφόρτωσης, αλλά και το πόσο σπουδαία ήταν για τους υπαλλήλους η ρύθμιση με την οποία εντάχθηκαν στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Λύρης αναφέρθηκε στο διαρκές ενδιαφέρον που τους έχει δείξει η Νέα Δημοκρατία ενώ τόνισε πως ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ τους έχει επισκεφτεί ξανά μαζί με στελέχη της ΟΝΝΕΔ.

Κατόπιν, ακολούθησε συνάντηση με την πρόεδρο του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων, Πόπη Πρεζεράκου.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης, το οποίο επισκέφτηκαν στη συνέχεια, ο γραμματέας και τα στελέχη του κόμματος είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη συνεχή επαγρύπνηση των αστυνομικών και την ταχεία επέμβασή τους σε περιστατικά άμεσης ανάγκης. Η διοικήτρια, Φωτεινή Δήμου, αναφέρθηκε στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν και τις δυσκολίες που προκύπτουν σε μια τόσο πυκνοκατοικημένη περιοχή. Χαρακτηριστικά μάλιστα ανέφερε, πως είναι μεγάλη χαρά για τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά στην υπηρεσία του πολίτη να βλέπουν για πρώτη φορά κάποιον να τους επισκέπτεται για να ακούσει τις ανάγκες τους. Τέλος, τόνισε και εκείνη την ανάγκη ενίσχυσης του τμήματος με ανθρώπινο δυναμικό.

Στη συνέχεια τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας περιηγήθηκαν στη Δημοτική Αγορά και τον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη, όπου συνομίλησαν με ιδιοκτήτες και υπαλλήλους επιχειρήσεων της περιοχής. Η Δημοτική Αγορά της Κυψέλης είναι ένας χώρος ορόσημο για την περιοχή στην οποία κατά καιρούς πραγματοποιούνται εκθέσεις, φεστιβάλ και άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τη συνάντηση των στελεχών του κόμματος με μέλη της ΔΗΜΤΟ του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος και της ΟΝΝΕΔ.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τόνισε: «Βρεθήκαμε σήμερα σε μια από τις πιο ζωντανές και πιο ιστορικές γωνιές της Αθήνας για να έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τους συμπολίτες μας και να καταγράψουμε τις ανάγκες και τα προβλήματά τους. Ξεκινώντας από τα Αστυνομικά Τμήματα του Αγίου Παντελεήμονα και της Κυψέλης, είχαμε την ευκαιρία να δούμε πως τα σώματα ασφαλείας υπερβάλλουν καθημερινά εαυτόν για να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να διαφυλάξουν την ασφάλεια των πολιτών. Μέσα στις πιο δύσκολες συνθήκες έχουν καταφέρει να σταθούν αρωγοί των πολιτών κάνοντας καθημερινά και αδιάκοπα το καθήκον τους. Είμαστε εδώ για να σταθούμε δίπλα τους, δίπλα στους ανθρώπους που μεριμνούν για την καθαριότητα του Δήμου και δίπλα σε όλους τους κατοίκους και επαγγελματίες στην περιοχή, για να ακούσουμε και να προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν.

Θέλουμε μέσα από αυτές τις επισκέψεις, οι οποίες γίνονται με την παραίνεση του προέδρου μας και πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, να δούμε τα μετρήσιμα αποτελέσματα της πολιτικής της κυβέρνησης, όπως είναι η μείωση των μεταναστευτικών ροών, που ήδη έχει ξεκινήσει να αποτυπώνεται και η ελάφρυνση νοικοκυριών και επιχειρήσεων χάρη στη μείωση δεκάδων φορολογικών συντελεστών και, μάλιστα, εν μέσω συνεχών κρίσεων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr