Επιμένει ο Γαβρόγλου για την «μικρή Μαρία» και τον Έβρο: «Να ζητήσουμε συγγνώμη για κάτι που έγινε;»

0
16

«Η πατάτα που έκανε το Spiegel, ήταν επειδή δεν ήταν – κατά το Spiegel πάντα – τεκμηριωμένα τα ρεπορτάζ» ανέφερε ο Κώστας Γαβρόγλου ο οποίος επιμένει πως το περιστατικό με την «μικρή Μαρία» έχει γίνει

Για την υπόθεση των 38 μεταναστών στον Εβρο τον περασμένο Αύγουστο μετά τις νέες αποκαλύψεις για τον τρόπο που σκηνοθετήθηκε ο δήθεν θάνατος της μικρής και που έχουν προκαλέσει νέα πολιτική αντιπαράθεση, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Κώστας Γαβρόγλου.

Κληθείς να απαντήσει στο ερώτημα γιατί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για τα fake news που είχε υιοθετήσει για την υπόθεση, ο κ. Γαβρόγλου ανέφερε:

«Χρειάζεται συγγνώμη για κάτι που έγινε; Το έχουμε μελετήσει το θέμα; Γιατί εγώ δεν είμαι καθόλου σίγουρος έτσι όπως τα διαβάζω».

Ακούστε την αναφορά στην υπόθεση από τον Κώστα Γαβρόγλου

Στην επισήμανση ότι το γερμανικό Spiegel «κατέβασε» τις αναρτήσεις περί νεκρού παιδιού στον Έβρο ο κ. Γαβρόγλου απάντησε ότι: «Το Spiegel το “κατέβασε” γιατί δεν ήταν σίγουρο εάν οι ανταποκρίσεις που έπαιρνε από την Ελλάδα, ήταν σοβαρές και τεκμηριωμένες μάλλον».

Αναφορικά με την μαρτυρία του Σύρου πρόσφυγα που περιέγραψε στην “Καθημερινή της Κυριακής” το τι ακριβώς έγινε, κάνοντας λόγο για σκηνοθετημένο θάνατο του παιδιού από Γερμανίδα influencer με τη χρήση μέικ – απ, ο πρώην υπουργός σημείωσε: «Αυτό δεν ξέρω πόσο διαπιστωμένο είναι. Η “Καθημερινή” θα μου επιτρέψετε να το πω, κάνει τη μία πατάτα μετά την άλλη».

«Η πατάτα που έκανε το Spiegel, ήταν επειδή δεν ήταν – κατά το Spiegel πάντα – τεκμηριωμένα τα ρεπορτάζ, έχει πολύ μεγάλη διαφορά».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr