Επεισόδια στην Νέα Σμύρνη: Τραυματίας αστυνομικός στο έδαφος

0
11

Αστυνομικός της άμεσης δράσης έχει τραυματιστεί στη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώνονται το απόγευμα της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη.

Βρίσκεται λιπόθυμος στο έδαφος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει τραυματιστεί από φωτοβολίδα ή από πέτρα στο κεφάλι. Υπάρχει ένα τραύμα ενδεχομένως στο λαιμό αλλά και στο κεφάλι. 

Ξαφνικά στην συμβολή Πλαστήρα και Φωτεινής ενώ εξελίσσονταν τα επεισόδια και το ανθρωποκυνηγητό με τις ομάδες των κουκουλοφόρων ο αστυνομικός σωριάστηκε τραυματισμένος με αίματα στο πρόσωπο, στο λαιμό αλλά και στο κεφάλι.

Οι δρόμοι γύρω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής έχουν μετατραπεί σε πεδίο μάχης με φωτιές, μολότοφ και φωτοβολίδες που ρίχτηκαν κατά δεκάδες στους αστυνομικούς.

Κάτοικοι, δημοτικές παρατάξεις, συνδικάτα, το ΠΑΜΕ, εργατικές λέσχες, συνελεύσεις κατοίκων από την περιοχή και τις γύρω περιοχές, φοιτητικοί σύλλογοι, κι άλλες συλλογικότητες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην αστυνομική βία και καταστολή και καταγγέλλοντας όσα συνέβησαν. Οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες πρόκειται να κατευθυνθούν στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης.

Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου στην κάθοδο.

Με εντολή της Αστυνομίας έχουν σταματήσει τα δρομολόγια του τραμ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr