Έληξε η κατ' οίκον απομόνωση του θετικού στον κορωνοϊό Πρίγκιπα Καρόλου

0
120

Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός

Έληξε η κατ’ οίκον απομόνωση για τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, Πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στις εξετάσεις για τον Covid-19.

Η απομόνωση του 71χρονου πρωτότοκου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ στη βαςιλικη κατοικία στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας διήρκεσε επτά ημέρες, σύμφωνα με τις κυβερνητικές και ιατρικές οδηγίες στη Βρετανία.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος εκδήλωσε ήπια συμπτώματα την προπερασμένη Κυριακή και υποβλήθηκε σε διαγνωστικό έλεγχο την περασμένη Δευτέρα.

Η 72χρονη σύζυγός του Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, που υποβλήθηκε σε εξέταση αλλά βρέθηκε αρνητική στον κορωνοϊό, θα παραμείνει σε απομόνωση για ακόμα επτά ημέρες, όπως ορίζουν οι ισχύουσες οδηγίες στη Βρετανία για τα μέλη νοικοκυριού προσβληθέντων ασθενών.

Εν τω μεταξύ, ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, που επίσης έχει διαγνωστεί ως θετικός στον κορωνοϊό, εξακολουθεί να έχει «ήπια συμπτώματα», αλλά και να εργάζεται. Το πρωί προήδρευσε μέσω τηλεδιάσκεψης μίας ακόμα σύσκεψης της κυβερνητικής επιτροπής κατά του Covid-19.
 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr