Εκλογές 2023 στον ΣΚΑΪ

0
29

Την Κυριακή 25 Ιουνίου, ο ΣΚΑΪ, όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, με συνεχή ροή ειδήσεων από τα εκλογικά κέντρα και την πιο δυνατή ενημερωτική ομάδα

Την Κυριακή 25 Ιουνίου, η Ελλάδα αποφασίζει και ο ΣΚΑΪ, όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, με συνεχή ροή ειδήσεων από τα εκλογικά κέντρα και την πιο δυνατή ενημερωτική ομάδα.

Ο ενημερωτικός μαραθώνιος ξεκινά από τις 05.00 με τον Γιώργο Αυτιά και την εκπομπή «Καλημέρα»

Αυτιάς

ακολουθεί στις 09.00 το «Σήμερα» με τον  Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο

Εκλογες

εκλογες

και στις 12.00 η σκυτάλη περνάει στους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα με την εκπομπή «Αταίριαστοι».

εκλογες

Εκλογές

Η ψήφος των πολιτικών αρχηγών και η εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας παρουσιάζεται με ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά τμήματα και ανταποκρίσεις απ’ όλη την ελληνική επικράτεια. Στις 14.00, το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με την Λένα Φλυτζάνη κάνει τον πρώτο απολογισμό της εκλογικής διαδικασίας.

εκλογες

Η εκλογική βραδιά στον ΣΚΑΪ
 

Στις 17.45, ξεκινά στον ΣΚΑΪ η μεγάλη εκλογική βραδιά με τη Σία Κοσιώνη, τον Αλέξη Παπαχελά, τον Παύλο Τσίμα και όλη την ομάδα σχολιαστών και δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ.

Εκλογες

Εκλογές

Στις 19.00 ακριβώς, παρουσιάζεται το EXIT POLL  από τον διευθύνοντα σύμβουλο της PULSE RC, Γιώργο Αράπογλου με τα πρώτα σχόλια από τους καλεσμένους στο στούντιο.

Εκλογές

Και όπως πάντα, τα επίσημα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών, ζωντανές συνδέσεις από τα κομματικά επιτελεία και τα εκλογικά κέντρα, αλλά και όλες οι εξελίξεις από κάθε σημείο της χώρας.
 
Και αυτή τη φορά, οι εκλογές είναι στον ΣΚΑΪ
 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr