ΕΙΟ: Ο «Φρέσκος Άνεμος» φταίει για τη διακοπή της χρηματοδότησης της Ομοσπονδίας

0
24

Με μια ανακοίνωση, με την οποία κατηγορεί τον «Φρέσκο Άνεμο» για τη διακοπή της χρηματοδότησης της Ομοσπονδίας απαντά η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΕΙΟ) στα Σωματεία που ζητούν την παραίτηση του ΔΣ κάνοντας λόγο για πρόσπαθεια εξαπάτησής τους. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της,  από τα 30 Σωματεία που ζήτησαν χθες(19/1) την παραίτηση του ΔΣ της ομοσπονδίας, έξι δεν έχουν δραστηριότητα και τρία δεν έχουν υπογράψει το σχετικό Δελτίο Τύπου του «Φρέσκου Άνεμου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Σχετικά με το Δελτίο Τύπου του «Φρέσκου Άνεμου» που αναφέρεται σε δήθεν στήριξη 30 Σωματείων για παραίτηση ΔΣ, για μία ακόμα φορά είναι ολοφάνερο ότι γίνεται προσπάθεια εξαπάτησης των Σωματείων μας.

Δυστυχώς, δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι τα Σωματεία μας ούτε εξαγοράζονται ούτε κομματικοποιούνται παρά τις πιέσεις και το bullying που δέχονται από παντού.

Συγκεκριμένα από τα 30 Σωματεία τα 6 δεν έχουν δραστηριότητα και 3 Σωματεία με δραστηριότητα δεν έχουν υπογράψει το σχετικό Δελτίο Τύπου.

Όπως, λοιπόν, μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί ο «Φρέσκος Άνεμος» από μόνος του δηλώνει την ανυπαρξία του, αφού έχει μόνο 21 σωματεία από τα 110 που ψηφίζουν.

Δυστυχώς, ωστόσο, ο «Φρέσκος Άνεμος» και οι συνεργάτες του έγιναν αιτία:

1. Να κοπεί για πρώτη φορά στα χρονικά η χρηματοδότηση της ΓΓΑ προς την Ομοσπονδία.

2. Να ανασταλεί χορηγία από μεγάλο δωρητή για τους αθλητές ΑμεΑ.

3. Να δημιουργήσει κλίμα που απωθεί τα παιδιά να έρθουν στην Ιστιοπλοΐα.

Κι όσο για την ανανέωση που επικαλούνται, αυτή είναι ήδη δεδομένη και όλοι το γνωρίζουν, αφού στο νέο ΔΣ η πλειοψηφία θα αποτελείται από αθλητές και γυναίκες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: skai.gr