Εύσημα Μόσχας: Η κυβέρνηση έλαβε αποτελεσματικά μέτρα, υπευθυνος ο ελληνικός λαός

0
109

Τα εύσημα της Ρωσίας απέσπασαν η ελληνική κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός για την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊό. 

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πρεσβεία της Ρωσίας στην Αθήνα και επισημαίνει ότι φέτος γιορτάζουμε το Πάσχα σε δύσκολες συνθήκες λόγω του κορωνοϊού. Σε ό,τι αφορά τον κοινό στόχο της αντιμετώπισης της πανδημίας, η ρωσική πρεσβεία τονίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση έλαβε αποτελεσματικά μέτρα και ο ελληνικός λαός δείχνει υπομονή και υπευθυνότητα.
 
Επίσης, εκφράζει την ελπίδα ότι «σύντομα θα μπορέσουμε να αγκαλιάσουμε όλους τους αγαπημένους μας, να συναντηθούμε με τους φίλους μας, να απολαύσουμε τις ομορφιές της Ελλάδας.
 
Αναλυτικά η ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας:

«Αγαπητοί φίλες και φίλοι!

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Ανάσταση!

“Φέτος γιορτάζουμε το Πάσχα σε πολύ δύσκολες συνθήκες λόγω του κορωνοϊού. Η Ελληνική Κυβέρνηση έλαβε έγκαιρα αποτελεσματικά μέτρα, και ο Ελληνικός λαός δείχνει υπομονή και υπευθυνότητα στον κοινό μας στόχο της τάχιστης αντιμετώπισης της πανδημίας κορωνοϊού.

“Ευελπιστούμε στο ότι σύντομα θα μπορέσουμε να αγκαλιάσουμε όλους τους αγαπημένους μας, να συναντηθούμε με τους φίλους μας, να απολαύσουμε τις ομορφιές της Ελλάδας.
Να είσαστε όλοι καλά!

Καλό Πάσχα, Ελλάδα!»
 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr