Εδώ είναι Ρωσία: Δύο χρόνια… φυλακή σε φαρσέρ που έκανε ότι είχε κορωνοϊό (φωτό) 

0
235

Στη Ρωσία ακόμα και οι κακόγουστες φάρσες πληρώνονται ακριβά… Δύο χρόνια φυλακή (και κάτι ψιλά) επιβλήθηκαν στον video blogger από το Τατζικιστάν Καρομάτ Ντζαμπόροφ, επειδή προσποιήθηκε ότι κατέρρευσε από κορωνοϊό στο μετρό της Μόσχας, κάτι που προκάλεσε πανικό στους επιβάτες!

Ο διαβόητος video blogger καταδικάστηκε σε 28 μήνες πίσω από τα κάγκελα από ένα ρωσικό δικαστήριο καθώς η επιπόλαια συμπεριφορά του προκάλεσε συναγερμό στο μετρό της Μόσχας. 

Ο Καρομάτ Τζαμπορόφ κρίθηκε ένοχος για «χουλιγκανισμό» από έναν δικαστή στη ρωσική πρωτεύουσα τη Δευτέρα για τη φάρσα, η οποία βιντεοσκοπήθηκε από φίλους του το Φεβρουάριο του 2020, την ώρα που άρχιζαν να εντείνονται οι φόβοι για τον νέο ιό. 

Ο Στάνισλαβ Μελίχοφ και ο Αρτούρ Ισατσένκο, που ήταν μαζί του καταδικάστηκαν και οι δύο σε ποινές δύο ετών με αναστολή. 

Στο βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του στο Instagram «Kara Prank», ο Τζαμπόροφ φαίνεται να παραπαίει σε ένα βαγόνι γεμάτο κόσμο και να πέφτει στο έδαφος. Όταν κάποιοι πολίτες προσπαθούν να τον βοηθήσουν, δείχνει να έχει σπασμούς και να πιάνει το λαιμό του. Κάποιος στο βίντεο φωνάζει στη συνέχεια «κορωνοϊός», με  τους επιβάτες να τρέχουν μακριά από τον Τζαμπόροφ. 

Η αστυνομία συνέλαβε τον φαρσέρ λίγες ημέρες αργότερα και, όταν προέκυψε ότι είχε δώσει λάθος διεύθυνση στους ανακριτές, κρατήθηκε στη φυλακή ενόψει της δίκης. Οι εισαγγελείς μάλιστα επιζητούσαν ποινή τεσσάρων ετών για τον νεαρό… 

Πηγή: rt.com

Πηγή: skai.gr