Αιχμές Λάμπρου για Καρανίκα: Δυσοσμία φανατισμού και χυδαιολογίας

0
50

Στην προτροπή του Νίκου Καρανίκα να αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ όσοι αντέδρασαν στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τον Δεκαπενταύγουστο απάντησε το στέλεχος των «53+», Πάνος Λάμπρου, χωρίς πάντως να κατονομάζει το στενό συνεργάτη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι επικρίσεις Καρανίκα

«Κάτι αστείες υπάρξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας που ενοχλήθηκαν με τον Αλέξη Τσίπρα, που χαιρέτισε με σεβασμό την μεγάλη γιορτή του χριστιανισμού, ως πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενός κόμματος της αριστεράς με παράδοση και μνήμη, καλύτερα να παρατήσουν την αριστερά και να πιάσουν αριστερό στασίδι στην δημαγωγία και την απραξία των μικροαστών δημοσιοσχετιστών με τις συναισθηματικές σαλιάρες, στις ταβέρνες και τα bar (…)

»Θα τις /τους έλεγα ότι είναι καλύτερα να φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ και να συνεχίσουν την πορεία τους σε γκρουπες των αριστεριστών ώστε να περνάνε όμορφα μεταξύ τους λέγοντας σαχλαμάρες ανιστόρητες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καρανίκας.

Η απάντηση Λάμπρου

«Είμαι λίγο μακριά, ίντερνετ με το ζόρι, αλλά η δυσοσμία του φανατισμού και της χυδαιολογίας έφτασαν μέχρι εδώ (…) Ο διάλογος, ο σεβασμός στη διαφορετική άποψη, ο αναγκαίος πλουραλισμός, δεν θα ηττηθούν και δεν θα εξαφανιστούν μέσα στην ομίχλη της μονοφωνίας, του φανατισμού και της λεκτικής χυδαιότητας» τονίζει ο Π. Λάμπρου, ξεκαθαρίζοντας πως «η περίοδος των εκκαθαρίσεων, των διώξεων, των… εκκρεμοτήτων (θου κύριε), έχει παρέλθει».
 

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr