Διοικητής νοσοκομείων Παίδων: «Οι γιατροί ουδέποτε χορήγησαν κεταμίνη στην Τζωρτζίνα»

0
205

«Οι γιατροί δεν έχουν καμία σχέση με την ουσία κεταμίνη που χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα», δήλωσε ο διοικητής των νοσοκομείων Παίδων, Μανώλης Παπασάββας, αντιδρώντας στους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγγου.

Ο κ. Παπασάββας δήλωσε χαρακτηριστικά: «ουδέποτε χορηγήθηκε από τους γιατρούς μας η ουσία κεταμίνη στην Τζωρτζίνα» και πρόσθεσε: «οι γιατροί μας δεν είχαν καμία σχέση, καθώς δεν χορήγησαν την ουσία σε οποιαδήποτε μορφή».

Η κατηγορούμενη είχε υποστηρίξει ότι την ουσία είχαν χορηγήσει οι γιατροί του νοσοκομείου και είχε ζητήσει να διερευνηθεί το γιατί και το πώς, με τον δικηγόρο της να αναφέρεται σε πιθανό «ιατρικό λάθος».

Πιο συγκεκριμένα, στο υπόμνημά της είχε υποστηρίξει ότι η ουσία δόθηκε στην 9χρονη από ιατρικό λάθος, που προκάλσε τον θάνατο του παιδιού.

Κατά την κατηγορούμενη, αν το παιδί είχε δεχθεί ποσότητα κεταμινης θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί. Έτσι, σύμφωνα με τον βασικό ισχυρισμό της Ρούλας Πισπιριγκου, προκύπτει ξεκάθαρα πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό, αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr