Δημοσκόπηση Alco: Προβάδισμα 6,6% της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

0
32

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων η ΝΔ συγκεντρώνει το 32,3% με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 25,7%. Στη συνέχεια, το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει 9%, το ΚΚΕ βρίσκεται στο 6,3%, 

Προβάδισμα 6,6 ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση της Alco που πραγματοποιήθηκε για τον Alpha, 13 ημέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων η ΝΔ συγκεντρώνει το 32,3% με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 25,7%. Στη συνέχεια, το ΠΑΣΟΚ λαμβάνει 9%, το ΚΚΕ βρίσκεται στο 6,3%, η Ελληνική Λύση στο 3,7% και το ΜεΡΑ 25 στο 3,2%.

Δημοσκόπηση

Σε ερώτηση ποιον εμπιστεύεστε περισσότερο για πολιτικό αρχηγό παραμένει πρώτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το 36% των προτιμήσεων, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει το 26%. Ακολουθούν οι Ν. Ανδρουλάκης και Δ. Κουτσούμπας με 5%, ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Κυριάκος Βελόπουλος λαμβάνουν 2%.

Δημοσκόπηση

Στην ερώτηση για τον αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την απόφαση του Αρείου Πάγου για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη, δείχνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών συμφωνεί σε ποσοστό 76%. 

Δημοσκόπηση

Στο ερώτημα «αν πρέπει να δοθεί δεύτερη ευκαιρία στον Κ. Μητσοτάκη ή τον Αλ. Τσίπρα», το 37% λέει στον Κ. Μητσοτάκη και το 29% στον Αλ. Τσίπρα.

Δημοσκόπηση

Πηγή: skai.gr

Πηγή: skai.gr