Δίκη Ντεπ: Τα χτυπήματα της Άμπερ Χερντ κι οι αναφορές για απιστία με τον Ίλον Μασκ

0
305

Νέα στοιχεία βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας συνεχώς μέσα από την δίκη του πρώην ζευγαριού Τζόνι Ντεπ και Αμπερ Χερντ. H Χέρντ κατηγορεί τον γνωστό ηθοποιό για κακοποίηση όμως μια μάρτυρας έρχεται για να ανατρέψει κάποια δεδομένα.

Η υπεύθυνη του θυρωρείου, στο ρετιρέ που έμενε το ζευγάρι Trinity Esparza φαίνεται να υποστηρίζει ότι οι μώλωπες και τα γδαρσίματα στο πρόσωπο της Heard δεν ήταν αποτέλεσμα βίας από τον πρώην σύζυγό της αλλά από τον γνωστό επιχειρηματία Elon Musk.

H Esparza τόνισε ότι όσον αφορά τον φερόμενο καβγά του ζευγαριού στις 21 Μαΐου 2016 στον οποίο ο Johnny Depp της «πέταξε» το κινητό, δεν είδε καμία μέρα την Heard να φαίνεται τραυματισμένη από την «επίθεση» και την έβλεπε ολόκληρη την εβδομάδα. «Δεν είχε κανένα σημάδι στο πρόσωπό της».

Όπως δήλωσε στις 25 Μαΐου 2016 μίλησε μαζί της για την υπέροχη επιδερμίδα της και στις 27 Μαΐου λίγες ημέρες μετά την φερόμενη επίθεση από τον ηθοποιό πρόσεξε ότι η Heard είχε ένα κόκκινο σημάδι κάτω από το δεξί της μάτι και έδειχνε θλιμμένη.

«Την είδα αργότερα εκείνη την εβδομάδα, και είχε σημάδια, και πήγαινε στο δικαστήριο για να δώσει μια κατάθεση ενδοοικογενειακής βίας και νόμιζα ότι ήταν πολύ περίεργο επειδή ο κ. Depp είχε φύγει το Σάββατο»

Ψάχνοντας τις κάμερες ασφαλείας η κ. Esparza δεν πρόσεξε κανένα σημάδι στο πρόσωπο της Heard. «Μεγέθυνα το πρόσωπο της Αμπερ Χερντ για να δω το βίντεο με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Δεν είδα μώλωπες, γδαρσίματα, πρήξιμο, κόκκινα σημάδια ή οποιουδήποτε άλλου είδους τραυματισμούς».

Ωστόσο θυμάται να είδε τον γνωστό επιχειρηματία Elon Musk να κατεβαίνει λίγες εβδομάδες αργότερα γύρω στις 9 το πρωί και όπως είπε «έμοιαζε σαν να ξύπνησε μόλις με ανακατωμένα μαλλιά». Εκείνη την περίοδο θυμάται και την Amber να έχει σημάδια στο σώμα και επίδεσμο στο χέρι.

O πρώην σύζυγος μια φίλης της Heard κατέθεσε μάλιστα ότι αυτή διατηρούσε σχέση με τον ιδρυτή της Tesla όπως και το γνωστό μοντέλο Cara Delevingne και βρίσκονταν στον ρετιρέ του Depp όταν εκείνος απουσίαζε.

Πηγή: must

Πηγή: skai.gr