Χριστούγεννα με δωρεάν βαρκάδα στο Πάρκο Τρίτση (pics)

0
19

Με έναν πρωτότυπο και ιδιαίτερα γιορτινό τρόπο, θα ανοίξει στις 16 Δεκεμβρίου η αυλαία των Χριστουγεννιάτικών εκδηλώσεων στο Πάρκο Τρίτση.

Όλοι οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν, δωρεάν, βαρκάδα στη μεγαλύτερη λίμνη του Πάρκου όπου θα είναι στημένο το μοναδικό πλωτό εορταστικό χωριό της Αττικής.

Οι επισκέπτες του Πάρκου θα μπορούν να απολαύσουν τις ομορφιές του Πάρκου σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα. Ήδη είναι έτοιμος ο λαμπερός στολισμός και η μουσική κάλυψη  χώρου Πάρκου. 

Κατά μήκος της κεντρικής διαδρομής και περιμετρικά των λιμνών, χάρη στον επιπρόσθετο εορταστικό φωτισμό αναδείχθηκαν οι δενδροστοιχίες και το υδάτινο στοιχείο και ταυτόχρονα ο επισκέπτης του χώρου έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί στο πάρκο υπό την αντίστοιχη εορταστική μουσική υπόκρουση.

Όπως επισημαίνει η Περιφέρεια Αττικής, τόσο ο φωτισμός όσο και το ηχητικό σύστημα εναρμονίζονται και σέβονται την ορνιθοπανίδα του χώρου και το περιβάλλον γενικότερα. Ο φωτισμός είναι σε θερμούς τόνους και ο ήχος καλύπτει συχνότητες όπως αυτές ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία έτσι ώστε να μην υπάρχει όχληση τόσο στην πανίδα όσο και στους επισκέπτες του Πάρκου.

«Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε όλους τους πολίτες και τους παροτρύνουμε να επισκεφθούν και να απολαύσουν το αναβαθμισμένο Πάρκο Τρίτση το οποίο ‘’φόρεσε’’ τα γιορτινά του προκειμένου να υποδεχθεί τους επισκέπτες του», δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης καλώντας τους πολίτες την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου για την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Δείτε το στολισμένο πάρκο Τρίτση:

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr