Χανιά: Δεν φαίνεται να έπεσε σε χαράδρα η 29χρόνη Γαλλίδα- Πιθανώς να κατέρρευσε λόγω καύσωνα

0
125

Νέες εξελίξεις έρχονται να ρίξουν φως στα αίτια θανάτου της 29χρονής Γαλλίδας τουρίστριας, το σώμα της οποίας εντοπίστηκε χθες από τις Αρχες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr η επικρατέστερη εκτίμηση δεν είναι ότι έπεσε στη χαράδρα, αλλά ότι η άτυχη κοπέλα έχοντας χάσει πλέον τον προσανατολισμό της και χωρίς να γνωρίζει προς τα πού να κατευθυνθεί για την επιστροφή της, έχασε τις δυνάμεις της.

Η αρχή του τραγικού τέλους για την 29χρονη Γαλλίδα Βιολέτ Γκιγκανό άρχισε 3 χλμ πριν  την επιστροφή της στον Κριό.

Όπως είναι ήδη γνωστό η 29χρονη κοπέλα είχε διανύσει το μονοπάτι Ε4 πραγματοποιώντας τη διαδρομή Κριός – Λαφονήσι. Κατά την επιστροφή της στο Ακρωτήρι του Κριού, 3 χλμ πριν, αντί να στρίψει αριστερά κατευθύνθηκε στα δεξιά της

Μην ξεχνάμε ότι εκείνες τις ημέρες επικρατούσαν συνθήκες καύσωνα με πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 29χρονη ούσα αποπροσανατολισμένη και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες καύσωνα, εξαντλήθηκε και κατέρρευσε. Εξετάζεται δηλαδή ότι ίσως η κοπέλα έχασε πλέον τις δυνάμεις της και αυτό την οδήγησε στη μοιραία κατάληξη.

Να σημειωθεί ότι το σώμα της λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν αυτές τις ημέρες βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.

Σε κάθε περίπτωση το αν η εκτίμηση αυτή επιβεβαιωθεί θα φανεί από την ιατροδικαστική εξέταση που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της 29χρονης Βιολέτ Γκιγκανό.

Πηγή: flashnews.gr

Πηγή: skai.gr